Για φοροδιαφυγή κατηγορείται η Τσέλσι

Για φοροδιαφυγή κατηγορείται η Τσέλσι
Κατηγορίες φοροδιαφυγής αντιμετωπίζει η Τσέλσι. Ο πρώην επιθετικός της ομάδας και νυν της Μίντλεσμπρο, Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ κατήγγειλε την διοίκηση των "μπλε" ότι για την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ του 2004 πήραν τα διπλάσια μπόνους από την αρχική συμφωνία, χωρίς όμως αυτά να φαίνονται πουθενά.

"Στην αρχή της νέας σεζόν ο Αμπράμοβιτς μας είχε υποσχεθεί 50.000 λίρες αν φθάναμε στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ. Οταν τελείωσε η χρονιά μας έδωσε τα διπλάσια, χωρίς όμως αυτό να φαίνεται στους λογαριασμού μας", δήλωσε ο Ολλανδός. Η Πρέμιερ Λιγκ υποχρεώσει τις ομάδες να ανακοινώνουν τα πριμ στην αρχή της χρονιάς και δεν επιτρέπει αλλαγές κατά την διάρκεια της σεζόν.

Eνας εκπρόσωπος της διοργανώτριας του αγγλικού πρωταθλήματος τόνισε: "Είχαμε λάβει διαβεβαιώσεις από την Τσέλσι ότι δεν πρόκειται να μας απαντήσει σχετικά με υποτιθέμενες έξτρα πληρωμές προς του παίκτες. Δεν είχαμε λόγο να μην τους πιστέψουμε, αλλά μετά τις αποκαλύψεις του Χάσελμπαϊνκ είμαστε αναγκασμένοι να διεξάγουμε έρευνα".

Aπό πλευράς των πρωταθλητών Αγγλίας δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση από κάποιο διοικητικό στέλεχος, αλλά κάποιον εκπρόσωπο, που αποκάλυψε πως η Τσέλσι είχε ειδοποιήσει την Πρέμιερ Λιγκ ότι οι κανόνες πληρωμής των παικτών της δεν θα εναρμονίζονταν με των υπόλοιπων ομάδων. Γι' αυτό τον λόγο καλεί την λίγκα να διερευνήσει τις δηλώσεις του Χάσελμπαϊνκ, επικεντρώνοντας την έρευνα πάνω στον επιθετικό της "Μπόρο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK