Για όλα φταίει η Αστυνομία

Για όλα φταίει η Αστυνομία
Απαλλαγή από τις κατηγορίες για τα επεισόδια οπαδών τους κοντά στο γήπεδο της Λιβαδειάς ζήτησαν Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός που απολογήθηκαν στον αθλητικό δικαστή την Παρασκευή. Και οι δύο ΠΑΕ αρνήθηκαν πως δημιουργήθηκαν επεισόδια έξω από το γήπεδο και έριξαν την ευθύνη στην Αστυνομία και τα όσα ανέφερε στην έκθεσή της.
Ο δήμαρχος Λιβαδειάς, κ.Ρούσσαρης, ισχυρίστηκε πως τα βεγγαλικά για τα οποία κατηγορούνται ότι άναψαν οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν ήταν πραγματικά βεγγαλικά, αλλά αυτά που τοποθετούνται πάνω στις τούρτες γενεθλίων!
Ο νομικός εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Στράτος τόνισε χαρακτηριστικά: "Αποδείχθηκε πανηγυρικά ότι δεν έχει συμβεί το παραμικρό έξω από το γήπεδο. Αν δεν θέλουν να είναι στους αγώνες, ας μας το πουν. Ο νόμος περί αντικειμενικής ευθύνης είναι ένα ναζιστικής προέλευσης μόρφωμα".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού κ.Κομπότης ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον αστυνομικό διευθυντή της Λιβαδειάς: "Δεν θα ήθελε ούτε αγώνας πινγκ πονγκ να γίνει στην πόλη του!".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού κατέθεσε -μετά από εισαγγελική παρέμβαση- την επίσημη αναφορά της αστυνομίας στην οποία δεν υπάρχει αναφορά για επεισόδια, ενώ επεσήμανε πως το 90% των φιλάθλων του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στις εξέδρες, μπήκε μετά από άδεια της αστυνομίας και υπό τον φόβο πως σε αντίθετη περίπτωση θα έκαναν επεισόδια στην πόλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK