Για όλους και για όλα μίλησε ο Ρέμος

Η Πέμπτη είναι μία σημαντική μέρα για τον Ηρακλή...

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ρέμος
Η Πέμπτη είναι μία σημαντική μέρα για τον Ηρακλή. Ο πρόεδρος των Θεσσαλονικέων, Αντώνης Ρέμος, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στα περισσότερα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως δεν εξυπηρετεί το παραμικρό συμφέρον. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τόσο τα νέα μεταγραφική αποκτήματα, όσο και η φανέλα. Αναλυτικά, ο Ρέμος μίλησε για:

Τις προσδοκίες
" Η σημερινή μέρα ίσως είναι η πιο καθοριστική στον Ηρακλή. Θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά ήρθε η στιγμή να γυρίσει η σελίδα. Ηρθε η στιγμή να επανατοποθετήσουμε τον Ηρακλή και να τον κάνουμε όπως τον έχουμε στο μυαλό μας, μαχητικό και φερέγγυο. Ξεκινάμε ένα δύσκολο έργο και η αρχή είναι τα πάντα. Γι΄ αυτό και παρακαλώ να κερδίσουμε και την Κυριακή τον Εργοτέλη. Ερχόμενος εδώ είχα τόσα στο μυαλό μου. Σκόρπιες σκέψεις και δεν ήξερα από πού να πρωτοξεκινήσω. Θεωρώ όμως ότι εδώ δεν είμαστε για να λέμε πολλά, αλλά για να πράττουμε. Γι΄ αυτό και θα δούμε τι κάναμε από τις 17 Ιουλίου που αναλάβαμε μέχρι σήμερα".

Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας
" Θέλω να ευχαριστήσω τον Ιβάν, τον οποίο επιθυμώ να τον βλέπω για πολλά χρόνια στον πάγκο. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τον καλωσορίζω από τη θέση του προέδρου. Στους συνεργάτες, τους οποίους θα συμπληρώσει ο ίδιος, υπάρχει ο κ. Τζιφόπουλος, με την τεράστια εμπειρία στους αγωνιστικούς χώρους και την τεράστια εμπειρία του. Από εκεί και πέρα, έγινε μια τεράστια προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί το πρώτο μεγάλο όνειρο. Ο αγωνιστικός Ηρακλής. Πέρα από τα παιδιά που απομείνανε στην ομάδα, γιατί οι υπόλοιποι πήδηξαν από τη βάρκα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αρχηγούς μας (Κατσαμπής, Πουρσανίδης, Μαυρογενίδης) και σε όσους έμειναν για το όνειρο.

" Κύριοι, εσείς που είστε από την περασμένη χρονιά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Εντάχθηκαν σε αυτούς και πάρα πολλά καινούργιοι. Ακόμη δεν τους έχω γνωρίσει και εγώ όλους. Βλέπω ότι είμαστε μια οικογένεια, δεν έχουμε άλλο τρόπο σωτηρίας. Πρέπει να είμαστε μονιασμένοι, αγαπημένοι. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους και τον κ. Μπέο, που, επιλέγοντας τα παιδιά, έκανε το καλύτερο και αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Θεωρώ ότι θα κάνουμε αξιόλογο πρωτάθλημα".

Το μέλλον
" Εδώ και ένα μήνα, είμαι τόσο χαρούμενος που είμαστε μια παρέα και θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Μπάμπη Ξανθόπουλο, τον Νίκο Χαϊτογλου, τον κ. Παναγόπουλο, τον κ. Πολύκαρπο, τον κ. Κορκόβελο, το καινούργιο μέλος της διοίκησης. Πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετώπισα καταστάσεις τόσο δύσκολες όπως αυτές του Ηρακλή. Από τη μια είναι να γελάς και από την άλλη να κλαις. Ηταν στιγμές που έλεγα μήπως κάναμε λάθος, μήπως να τα παρατήσουμε".

" Ο καθένας προσπαθούσε να εμψυχώσει ο ένας τον άλλον. Κάναμε τρομερό αγώνα, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Το πρώτο μεγάλο στοίχημα ήταν να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα και μόλις χθες το καταφέραμε. Να πάρουμε φορολογική ενημερότητα. Είμαστε από τους ελάχιστους «χαζούς», που παλέψαμε οικονομικά για το όνειρο. Ηρθαμε εδώ γιατί αγαπάμε τον Ηρακλή, όχι για να πιάσουμε θέσεις Η αλλαγή σελίδας ξεκινά. Ο Ηρακλής θα πάει παρακάτω με συνέπεια".

Τις μετοχές
" Ακούστηκαν διάφορα πράγματα, τα οποία βγήκαν από τη φαντασία ανθρώπων. Ο κ. Σπανουδάκης θα κληθεί να παραδώσει τις μετοχές, σε συνεννόηση που θα έχω μαζί του, στον ΓΣ και ο ερασιτέχνης να είναι θεματοφύλακας για να κάνουμε μετά τη μεταβίβαση σε μένα ή στους συνεργάτες μου ή σε όποιον νομίζει ότι μπορεί να το κάνει. Αγαπάω τον Ηρακλή πάρα πολύ, αλλά έχω βάλει όριο στο πόσο μπορώ να βάλω το χέρι στην τσέπη. Σίγουρα δεν θα καταστρέψουμε τη ζωή μας αναλαμβάνοντας χρέη, παίρνοντας τώρα τις μετοχές".

" Αν τις παίρναμε τώρα τις μετοχές, θα παίρναμε όλα τα χρέη πάνω μας. Λέμε στον κ. Σπανουδάκη ναι, αναλαμβάνουμε να ρυθμίσουμε τα χρέη και, αφού παραδώσετε τις μετοχές και δούμε μετά τη στήριξη από τον κόσμο, την επόμενη μέρα προχωρούμε με τη μεταβίβαση σε όλους εμάς τις μετοχές. Το χρονικό διάστημα θα το βάλει, λοιπόν, ο κόσμος. Η τύχη του Ηρακλή αυτή τη στιγμή είναι στα χέρια όλων των Ηρακλειδέων".

Τον Σπανουδάκη

" Συνέβησαν πολλά κατά τη θητεία του κ. Σπανουδάκη. Θέλω να τον ευχαριστήσω για το ότι, έστω και την ύστατη στιγμή, δέχτηκε να απεμπλακεί. Θα προσπαθήσω με σύνεση να βοηθήσω να ξεπεραστεί η κόντρα που υπάρχει με κάποιους".

Τον Θοδωρή Ζαγοράκη
" Στέλνω χαιρετισμούς στο μεγάλο αρχηγό της Εθνικής και σαν Αντώνης Ρέμος και σαν πρόεδρος του Ηρακλή. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Όλες οι ομάδες της Βόρειας Ελλάδας πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Δεν έχει κανένα σκοπό η ένταση και φαγωμάρα μεταξύ μας, αυτό κάνει καλό σε άλλους. Θέλω να συναντηθώ και με τον Ζαγοράκη και με τον κ. Δαμήλο, τον κ. Σκόρδα, για να θέσουμε αυτό ακριβώς, ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα".

Τον Αχιλλέα Μπέο
" Είναι χαρακτήρας που δεν μπορείς να του δώσεις ρόλο. Από την πρώτη στιγμή κλήθηκε αυτοβούλως να στηρίξει εμένα και τους συνεργάτες μου στο θέμα το αγωνιστικό. Τον ευχαριστώ και με τιμά η προσπάθεια που έκανε τον τελευταίο μήνα. Είκοσι ώρες το εικοσιτετράωρο ήταν σε ένα γραφείο και προσπαθούσε να βρει παίκτες και να βοηθήσει οικονομικά. Ο συνεργάτης μας κ. Μπέος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το αγωνιστικό και έτσι στο τέλος της χρονιάς θα τον κρίνουμε".

Τον Βαγγέλη Βλάχο
" Κάποιες φορές συζητάμε και αποδεχόμαστε κάποιες καταστάσεις, χωρίς να το θέλουμε. Ο κ. Βλάχος συμφώνησε και ήξερε από την αρχή για τον κ. Μπέο. Στη διάρκεια των ημερών αποδείχτηκε πως δεν ήθελε τη συνεργασία αυτή και φτάσαμε λίγο πριν από το ξεκίνημα να διακόψουμε. Θέλω, έστω και τώρα, να τον ευχαριστήσω για το σύντομο πέρασμα από τον πάγκο του Ηρακλή και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην πορεία του".

Εξάλλου, το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής, Δήμος Πολύκαρπος αναφέρθηκε στα οικονομικά του συλλόγου: " Είχαμε μια σειρά από προβλήματα. Το πρώτο ήταν οι υπάρχοντες παίκτες. Σας λέω υπεύθυνα ότι οι ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Ιούλιο. Κομμάτι πολύ δύσκολο ήταν η απόκτηση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας. Καταφέραμε να το διακανονίσουμε. Το υπόλοιπο κομμάτι ήταν το θέμα των προκαταβολών για τη στελέχωση της ομάδας και αυτό έχει τακτοποιηθεί πλήρως, γι΄ αυτό και είδατε όλους τους καινούριους παίκτες. Προχωρήσαμε στην ολοκλήρωση του έργου των δύο ολοσχερώς καμένων ορόφων, ολοσχερώς κατεστραμμένων. Αυτή την στιγμή είναι πλήρως λειτουργικοί και ίσως καλύτεροι από τους χώρους που είχαμε. Και τα συνεργεία που δούλεψαν έχουν πληρωθεί. Μέχρι τον Απρίλιο έχουν καταβληθεί μισθοί σε υπαλλήλους και υπαλληλικό προσωπικό".

Λίγα και καλά λόγια είχε να πει και ο τεχνικός του Γηραιού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς: " Είμαι υποχρεωμένος να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης στην καινούργια προσπάθεια που κάνουμε. Θα πράξουμε τα πάντα όσον αφορά την ομάδα για το καλύτερο, ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής. Η παρουσία όλων στο γήπεδο είναι δεδομένη. Η καινούργια προσπάθεια θα χρειαστεί υπομονή και στήριξη, για να επιστέψει ο Ηρακλής σε δρόμο που του αξίζει και που τουλάχιστον στα μάτια μας ήταν πάντα".

Των δηλώσεων προηγήθηκε η παρουσίαση των νέων παικτών, ήτοι των Μπένκο, Τσίνεγκε, Γιαννούλη, Εμερσον, Ζμπόντσακ, Κομβολίδη, Μαλαγκένιο, Ροντρίγκο, Πάρντο, Ραγκουέλ, Γκαρσία, Νικολόπουλου, Μαρίνκοβιτς, Μπίνιο . Παράλληλα, παρουσιάστηκε η φανέλα, οι χορηγοί και η νέα διοίκηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK