Για πάντα "κόκκινος" ο Κουτίνιο

Νέο πολυετές συμβόλαιο με την Λίβερπουλ υπέγραψε ο Φιλίπε Κουτίνιο που θα τον κρατήσει στο "Άνφιλντ" τουλάχιστον μέχρι το 2022! Τι δήλωσε ο Βραζιλιάνος άσος των Reds που διπλασίασε τις αποδοχές του (VIDEO).

Για πάντα "κόκκινος" ο Κουτίνιο
Philippe Coutinho

Τον Γενάρη του 2013 η Λίβερπουλ ξόδεψε 11.000.000€ για να αποκτήσει από την Ίντερ τον, τότε, νεαρό μεσοεπιθετικό Φιλίπε Κουτίνιο. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Βραζιλιάνος άσος είναι από τους ηγέτες της ομάδας και ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές στη θέση του στον κόσμο.

Έτσι, η διοίκηση των Reds αποφάσισε να τον επιβραβεύσει με νέο πολυετές συμβόλαιο ( μέχρι το 2022 ), που θα του αποφέρει αποδοχές άνω των 170.000€ την εβδομάδα, από τις 80.000€ που έπαιρνε μέχρι σήμερα.

Το όνομα του Κουτίνιο ακούστηκε σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, με τον Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο, να τον πείθει για το πρότζεκτ που ετοιμάζει και θέλει την Λίβερπουλ διεκδικήτρια του τίτλου στην Αγγλία και πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη.

"Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στον σύλλογο. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο, θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω όσους με πιστεύουν και με κάνουν να αισθάνομαι χαρούμενος εδώ", δήλωσε ο Κουτίνιο που πρόσφατα επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK