ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για πάντα στη Γιουβέντους ο Μπουφόν

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τη Γιουβέντους τουλάχιστον μέχρι το 2016.

Για πάντα στη Γιουβέντους ο Μπουφόν
Juventus goalie Gianluigi Buffon greets supporters prior to a Serie A soccer match between Juventus and Livorno, in Leghorn, Italy, Sunday, Nov. 24, 2013. (AP Photo Francesco Speranza ) LaPresse

Παίκτης της Γιουβέντους θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος της καριέρας του, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Το συμβόλαιο, σύμφωνα με την “Tuttosport”, θα διαρκέσει μέχρι το 2016, ενώ θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Στόχος του διεθνή πορτιέρο είναι να διατηρηθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο μέχρι το 2018, κρεμώντας τα γάντια του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, το οποίο θα είναι και το έκτο συνολικά της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK