Για πρώτη φορά δύο σερί ήττες ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε συνέχεια στο μεγάλο "διπλό" απέναντι στον Ολυμπιακό, έχασε από Ξάνθη και Γκινγκάμπ και για πρώτη φορά την φετινή σεζόν γνώρισε δύο ήττες στην σειρά.

Για πρώτη φορά δύο σερί ήττες ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, δύο συνεχόμενες ήττες... Ο ΠΑΟΚ έχασε από την Ξάνθη και δεν "άνοιξε" την διαφορά από τους "ερυθρόλευκους" στους επτά βαθμούς ενώ το κακό αποτέλεσμα απέναντι στην Γκινγκάμπ "έφερε" τον αποκλεισμό από το Europa League (συν τοις άλλοις χάνονται και έσοδα). Μάλιστα για πρώτη φορά φέτος ο "Δικέφαλος" γνώρισε δύο σερί ήττες αφού αυτό δεν έχει γίνει ξανά κατά την διάρκεια της σεζόν.

Έπειτα από το άσχημο ξεκίνημα στα φετινά επίσημα ματς κόντρα στη Ζίμπρου (1-0) στην Μολδαβία, ο ΠΑΟΚ στο επόμενο παιχνίδι του στην έδρα του ήρθε ισόπαλος (1-1) με την Καλλονή. Οι "ασπρόμαυροι" μετά την ήττα στο Κύπελλο (1-0) από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς κέρδισαν στο "σπίτι" τους τον ΟΦΗ με 4-0 ενώ έπειτα από την ήττα (2-0) από την Γκινγκάμπ στην Γαλλία, επικράτησαν με 2-1 του Ατρομήτου στην Τούμπα.

Μετά το 0-1 στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-1 την Βέροια στην Τούμπα ενώ μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Παναθηναικό, κέρδισε την Ντιναμό Μινσκ με 0-2. Με λίγα λόγια, ο "Δικέφαλος" συνήθως "αντιδρούσε" με νίκη μετά από ήττα του φέτος (αυτό έγινε τέσσερις φορές στις πρώτες πέντε ήττες), ωστόσο αυτό δεν συνέβη μετά το άσχημο αποτέλεσμα (4-2) κόντρα στην Ξάνθη αφού "ήρθε" η ήττα (1-2) από την Γκινγκάμπ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK