Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Ροζέριο
Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Όσκαρ Φερνάντεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τα Γιάννενα. Σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν ο Ροζέριο και ο Πουλίδο για πρώτη φορά φέτος.
Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Θανάσης Κωστούλας, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Αντώνης Λαδάκης, Μαρκ Κερ, Φερνάντο Ουσέρο, Ρούμπεν Ράγιος, Ροτζέριο Μάρτινς, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Σάββας Τσαμπούρης, Χούλι, Εμμάνουελ Περόνε, Έγκον, Τάσος Μπακασέτας.
Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, μπήκαν στην αποστολή της ομάδας οι Ροζέριο Μάρτινς (για πρώτη φορά φέτος) και Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο, ενώ έμειναν εκτός αποστολής ο τραυματίας Χουανίτο και ο Τζόναθαν Σέσμα.