Για σωτηρία μιλούν στην Οσασούνα

Τι κι αν η Οσασούνα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 24 πόντους μετά από έντεκα αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Για σωτηρία μιλούν στην Οσασούνα

Τι κι αν η Οσασούνα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 24 πόντους μετά από έντεκα αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα. Άπαντες στον σύλλογο της Παμπλόνα, με προεξάρχοντα τον προπονητή, Χαβιέ Αγκίρε, δεν κάνουν λόγο για τίποτα περισσότερο από την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Μεξικάνος τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται για τέταρτη συναπτή περίοδο στο "Σαδάρ", δήλωσε σχετικά:

" Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει η ανησυχία πως οι παίκτες μου θα νιώσουν πως η αποστολή τους τελείωσε και πλέον κάθε αγωνιστική θα είναι πάρτι. Προσπαθώ να τους κρατήσω απασχολημένους και αυτό γίνεται με όλο και περισσότερη προπόνηση. Τους δείχνω εικόνες από τα παιχνίδια μας και καταλαβαίνουν πως πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα που μπορεί ως τώρα να μην μας έχουν κοστίσει αλλά σε βάθος χρόνου κάτι τέτοιο είναι σίγουρο. Χρειαζόμαστε περίπου 18 πόντους για να πετύχουμε τον σκοπό μας που δεν είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού ".

Να σημειωθεί πως ο Αγκίρε είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας μετά το Μουντιάλ της Άπω Ανατολής, στο οποίο κρατούσε το πηδάλιο του Μεξικό. Έκτοτε, έχει αποκτήσει το προσωνύμιο του δουλευταρά, καθώς προσπαθεί μέσω της σκληρής προπόνησης και της πειθαρχίας να αντισταθμίσει την διαρκή "αιμορραγία" στο έμψυχο δυναμικό. Το Καλοκαίρι που μας πέρασε, ο εξαιρετικός μέσος Πάμπλο Γκαρθία πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο επιθετικός Ρίτσαρντ Μοράλες στη Μάλαγα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK