Για τις βάσεις της πρόκρισης στην Τσεχία ο Ολυμπιακός

Να αποκτήσει το πλεονέκτημα πρόκρισης πριν την ρεβάνς του Φαλήρου θέλει ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας την Βικτόρια Πλζεν στο 'Štruncovy Sady Stadion', με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ να προσφέρει μια σειρά από στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο Ματιέ Βαλμπουενά στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (4-0) στο 'Γ. Καραϊσκάκης' στις 17/07/2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τις βάσεις για το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης (23/07, 20:00), όταν και αντιμετωπίζει την Βικτόρια Πλζεν στο 'Štruncovy Sady Stadion', για την πρώτη κόντρα των ομάδων στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Με την δεύτερη αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουλίου (21:30) στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης', αυτό που ψάχνουν οι 'ερυθρόλευκοι' στην Τσεχία είναι το αποτέλεσμα που θα τους βάλει σε θέση οδηγού πριν τη ρεβάνς.

Η Βικτόρια δεν διαφοροποίησε ιδιαίτερα το ρόστερ της σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ο στόπερ Τόμας Χάιεκ παραχωρήθηκε στην Φιτέσε, ο κεντρικός χαφ Τόμας Χροσόβσκι στην Γκενκ (θα παίξει στα ματς με τον Ολυμπιακό και μετά θα αποχωρήσει) και ο βετεράνος εξτρέμ Μίλαν Πετρζέλα στην Σλοβάτσκο, ελεύθεροι έμειναν οι Γίρι Πίροτς (στόπερ), Τόμας Πόζναρ (φορ) και παίκτες που δεν υπολογίζονταν παραχωρήθηκαν δανεικοί.

Στον αντίποδα αποκτήθηκαν οι Λούκας Κάλβατς (αμυντικός χαφ) από την Σίγκμα Όλομουτς, Άνταμ Χλούσεκ (αριστερός μπακ) από την Λέγκια Βαρσοβίας, Όντρεϊ Μίχαλικ (επιθετικός) από την Αλκμάαρ, Γιάκουμπ Μπράμπετς (στόπερ) από την Γκενκ και Κρίστιαν Χερτς (κεντρικός χαφ) από την Γουλβς. Οι Τσέχοι στηρίζουν πολλά στον αμυντικό μέσο Ρόμαν Προχάτσκα, τον αριστερό χαφ Γιαν Κόπιτς, τον εξτρέμ Ζοέλ Καγιαμπά και τον φορ Μίχαλ Κρμέντσικ, ενώ το παιχνίδι της ομάδας του Πάβελ Βρμπα πολλές φορές χαρακτηρίζεται από τη δύναμη και το αδιάκοπο τρέξιμο.

Plzen midfielder Joel Kayamba walks on the pitch at the end of the Europa League round of 32 second leg soccer match between Dinamo Zagreb and Viktoria Plzen at Maksimir Stadium in Zagreb, Croatia, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Ζοέλ Καγιαμπά στο τέλος της αναμέτρησης Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Βικτόρια Πλζεν στο 'Maksimir Stadium', για την φάση των 32 του Europa League στις 21/02/2019 (AP Photo/Darko Bandic) AP

Ο Ολυμπιακός πάλι είχε την ατυχία να χάσει τον ηγέτη και αρχηγό του, Κώστα Φορτούνη, που υπέστη ρήξη χιαστού, χειρουργήθηκε με επιτυχία και η επάνοδος του στην δράση υπολογίζεται σε 6-7 μήνες. Με τους Γιασίν Μεριά και Παπ Αμπού Σισέ να βρίσκονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, χάνοντας την προετοιμασία, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει από τον Ρούμπεν Σεμέδο να ηγηθεί της άμυνας των 'ερυθρολεύκων'.

Κομβικός για το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι ο ρόλος του Γκιλιέρμε στον άξονα της μεσαίας γραμμής και οι Ματιέ Βαλμπουενά, Ντανιέλ Ποντένσε αναμένεται να επωμιστούν το βάρος της δημιουργίας. Η ικανότητα του Γιώργου Μασούρα να εκτελεί σε πρώτο χρόνο και η εμπειρία του Μιγκέλ Γκερέρο (θα είναι ο βασικός φορ μέχρι να προσαρμοστεί ο Ελ Αραμπί), αναμένεται να είναι τα όπλα της πειραϊκής ομάδας για την υπόθεση του γκολ στο ματς του 'Štruncovy Sady Stadion'.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σεμέδο και Μαρτίνς τα λένε στο περιθώριο του φιλικού των 'ερυθρολεύκων' με την Λέχια Γκντανσκ (1-1) στο Γκνιέβινο της Πολωνίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα παιχνίδι το οποίο φυσικά συγκεντρώνει και το ανάλογο ενδιαφέρον των παικτών του στοιχήματος, με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ να προσφέρει μια σειρά από ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Με βάση τα pre game στοιχεία και την κρισιμότητα του αγώνα, ας εξετάσουμε κάποιες επιλογές πονταρίσματος που προκύπτουν.

  • Η Βικτόρια παίζει το πρώτο ματς στην έδρα της και ιδανικά θα ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα χωρίς να δεχτεί γκολ. Ο Ολυμπιακός πάλι, με τη ρεβάνς στο Φάληρο, δεν έχει λόγο να πάρει ρίσκα στην έδρα των Τσέχων. Αναγνωριστικό αναμένεται το ματς στο ξεκίνημα του, ενδεχομένως με μπόλικη σκοπιμότητα και συντηρητική προσέγγιση από τις δύο ομάδες. Στοιχεία που ευνοούν το ενδεχόμενο της ισοπαλίας μετά τα πρώτα 45 λεπτά, γεγονός που πληρώνει σε απόδοση 1.95.
  • Όπως έδειξε και στο τελευταίο του χρονικά φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Ολυμπιακός θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια του, παίζοντας ένα παιχνίδι που του εξασφαλίζει πολλές κατοχές. Δεδομένο που βοηθά τους 'ερυθρόλευκους' να εκτελεούν κάμποσα στημένα. Ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει την προσέγγιση του στην Τσεχία και το ενδεχόμενο να κερδίσει over 4,5 κόρνερ στην αναμέτρηση πληρώνει σε απόδοση 1.82.
  • Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα συνδυαστικά στοιχήματα (combo bets). Σε ένα παιχνίδι που αναμένονται λίγα έως καθόλου ρίσκα από τις δύο ομάδες, το σκορ πολύ δύσκολα θα 'ξεφύγει'. Έτσι το συνδυαστικό στοίχημα που αφορά το ακριβές σκορ του αγώνα, 2-0, 1-1 ή 1-2 και προσφέρεται σε απόδοση 3.00 στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, φαντάζει να καλύπτει πολλά από τα σενάρια της αναμέτρησης.
  • Ο Μίχαλ Κρμέντσικ είναι ο άνθρωπος του γκολ για την γηπεδούχο και το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος στο ματς και η Βικτόρια να επικρατήσει με σκορ 2-1, πληρώνει σε απόδοση 28.00. Αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά στην φόρμα του Μιγκέλ Γκερέρο. Το γεγονός να σκοράρει ο Ισπανός φορ πρώτος στην αναμέτρηση και αυτή να ολοκληρωθεί με 1-2, προσφέρεται σε απόδοση 31.00.
  • Πολύ παιχνίδι για τον Ολυμπιακό θα περάσει από τα πόδια του Ματιέ Βαλμπουενά, με τον πολύπειρο Γάλλο να έχει παραστάσεις ετών από τέτοιου είδους παιχνίδια. Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Βαλμπουενά οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα και ο Ολυμπιακός να κερδίσει over 4,5 κόρνερ, συναντάται σε απόδοση 7.50.

News 24/7

24MEDIA NETWORK