Για το αήττητο στην Αθήνα

Για το αήττητο στην Αθήνα

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Με σκοπό να διατηρήσει το αήττητο των δύο πρώτων αγωνιστικών η Λάρισα ταξιδεύει την Παρασκευή για την Αθήνα για το ματς του Σαββάτου με τον Ακράτητο. Στο στρατόπεδο της ΑΕΛ υπάρχει αισιοδοξία για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα καθώς ο αντίπαλος είναι στα μέτρα της ομάδας.

Μιλώντας για τις απουσίες της ομάδας ο προπονητής Γιώργος Δώνης τόνισε: "Είναι σημαντικές οι απουσίες αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν επάξια τα κενά. Επίσης θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας."

Aπό το παιχνίδι με τον Ακράτητο θα λείψουν οι τραυματίες Γαβριλόπουλος, Ζιάγκας, Τσιάτσιος και Μπαχράμης. Την Πέμπτη εξάλλου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση ο Στουρνάρας. Ο Κυπαρίσσης που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού θα αγωνιστεί κανονικά. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Γκίκα και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Ο Δώνης έχει ήδη επιλέξει 20 παίκτες και αποκλείστηκαν οι τραυματίες Ζιάγκας, Στουρνάρας, Τσιάτσιος, Μπαχράμης, Γαβριλόπουλος. Για πρώτη φορά φέτος μετέχουν ο νεαρός Χατζηλιόντας, αλλά και ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς.

Οι 20 της αποστολής: Κοτσόλης, Χριστόπουλος, Νταμπίζας, Διγκόζης, Κατσιαρός, Αλωνεύτης, Σέρμπαν, Παπακώστας, Νεντέλκοβιτς, Γκαλίτσιος, Σίμος, Κυπαρίσσης, Καλαντζής, Πάσιος, Παλαιολόγος, Φέρστερ, Βέλα Τζούνιορ, Σίσιτς, Σπάσιτς, Χατζηλιόντας


News 24/7

24MEDIA NETWORK