Για το καλό της ΑΕΚ

Την ώρα που το κατηγορητήριο φέρνει νέα βαριά τιμωρία, ο Ντέμης Νικολαΐδης, μετά το έκτακτο ΔΣ όπου συμμετείχε και η "Ορίτζιναλ", εμφανίζεται αποφασισμένος να πατάξει το φαινόμενο της βίας. Ετσι, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ, δημοσιεύονται φωτογραφίες με όσους συμμετείχαν στα επεισόδια της Λειβαδιάς με σκοπό να αναγνωριστούν.

Για το καλό της ΑΕΚ

Την ώρα που το κατηγορητήριο φέρνει νέα βαριά τιμωρία, ο Ντέμης Νικολαΐδης, μετά το έκτακτο ΔΣ όπου συμμετείχε και η "Ορίτζιναλ", εμφανίζεται αποφασισμένος να πατάξει το φαινόμενο της βίας.

Ετσι, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ, δημοσιεύονται φωτογραφίες με όσους συμμετείχαν στα επεισόδια της Λειβαδιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ προχωρά σε τέτοια κίνηση, αφού το ίδιο είχε κάνει με όσους συμμετείχαν στα επεισόδια του Περιστερίου στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων" αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Όποιος αγαπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας μας βοηθήσει να αναγνωριστούν οι δράστες των επεισοδίων.
Υ.Γ: Για όλους όσοι απεικονίζονται υπάρχει υλικό που αποδεικνύει ότι συμμετείχαν σε πράξεις βίας".

Οι σχετικές φωτογραφίες από το σάιτ της ΑΕΚ

Για το καλό της ΑΕΚ

Με στόχο την καταπολέμηση της βίας και την εξάλειψη του φαινομένου που οδηγεί σε τιμωρίες, έγινε το απόγευμα της Τρίτης το έκτακτο Διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚστο οποίο έδωσε το παρόν καιη Original, με τον φυσικό της ηγέτη Δημήτρη Χατζηχρήστο.

Αντικείμενο συζήτησηςήταν και πάλι τα γεγονότα της Λειβαδιάς. Από τις δύο πλευρές (διοίκηση, οργανωμένοι) αναζητήθηκαν κοινοί τρόποι αντιμετώπισης της βίας οι οποίοι θα εφαρμοστούν άμεσα με στόχο την προστασία της ομάδας και των φιλάθλων της.

Μετά το τέλος του ΔΣ, τόσο ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, όσο και ο Ντέμης Νικολαϊδης προχώρησαν στις παρακάτω δηλώσεις:

Ντέμης Νικολαϊδης: "Έχουμε κοινό στόχο που είναι το καλό της ομάδας μας. Γιατί να μην βρεθεί κώδικας επικοινωνίας με την Original; Ποια είναι η διαφορά μας; Τα προβλήματα είναι πολλά. Η λειτουργία της αστυνομίας, η λειτουργία της Πολιτείας. Δεν μπορεί να σταματήσει το πρωτάθλημα γι αυτό πήραμε μόνοι μας μέτρα για να αντιμετωπίζουμε από κοινού την κατάσταση".

"Θα παραδώσουμε δικά μας πλάνα στην αστυνομία. Τα δείξαμε στην Original γιατί είχαμε υποχρέωση, ωστόσο δεν αναγνωρίστηκε κανείς. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ξαναπληρώσει χρήματα για κανέναν. Όλοι είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους πλέον. Ακόμα και στο κομμάτι της εξέδρας που βρίσκεται τη Original, αλλά και όποιο άλλο κομμάτι ανάβει καπνογόνο. Θα πρέπει τα θέματα βίας να τελειώσουν".

"Προτεραιότητα έχει η ανθρώπινη ζωή. Θα υπάρχει αυστηρότητα με κάθε είδους βίας. Από τη στιγμή που θέλει να συνεργαστεί η Original περιμένουμε. Θα μπει καταχώρηση στις εφημερίδες με πρόσωπα που πήραν μέρος στα επεισόδια και όποιος μπορεί θα πρέπει να δώσει πληροφορίες γι αυτούς".

Δημήτρης Χατζηχρήστος: "Δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό το Συμβούλιο από την στιγμή που καταδικάζουμε τα όσα έγιναν την Κυριακή στη Λειβαδιά. Εγινε μια θετική και σοβαρή κουβέντα για το θέμα της βίας. Συμφωνήσαμε πως γεγονότα σαν κι αυτά της Κυριακής αμαυρώνουν την εικόνα της ΑΕΚ. Αυτό που έγινε ήταν μαχαιριά στην καρδιά της ομάδας".

"Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ θα κάνει αυτό που νομίζει ότι είναι σωστό και εμείς αυτό που πρέπει. Στόχος είναι το καλό της ΑΕΚ. Να μη γίνονται περιστατικά που πληγώνουν την ομάδα. Οποιος θέλει να κάνει κακό να μην ξανάρθει στο γήπεδο".

*** Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της ΕΠΑΕ η ΑΕΚ αναμένεται να τιμωρηθεί με τουλάχιστον 2 αγωνιστικές αποκλεισμού της έδρας της. Είναι δεδομένο ότι θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, ωστόσο λόγω υποτροπής θα διπλασιαστεί. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μεγαλύτερης τιμωρίας από τη στιγμή που οι "κιτρινόμαυροι" έχουν την ευθύνη της διακοπής της τηλεοπτικής μετάδοσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK