Για το πρώτο διπλό χωρίς Πρίγιοβιτς!

Ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει στα "Πηγάδια" την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του στη Super League Σουρωτή χωρίς τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στη διάθεσή του!

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από έξι διαδοχικές χαμένες προσπάθειες ο ΠΑΟΚ καλείται να σπάσει τη... κατάρα στην Ξάνθη και κόντρα στην ομώνυμη ομάδα να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη μακριά από την Τούμπα στη φετινή Super League Σουρωτή.

Όπως είναι λογικό, το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, ωστόσο στην προσπάθεια αυτή για το τρίποντο ο Ρουμάνος δεν έχει στη φαρέτρα του ένα σημαντικό βέλος.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον τεχνικό του "Δικεφάλου του Βορρά" να δηλώνει στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA το μεσημέρι της Παρασκευής πως ο Σέρβος στράικερ τραυματίστηκε στην προπόνηση το πρωί της Παρασκευής και δεν θα ταξιδέψει στην πόλη της Θράκης.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως για ένα ακόμα ματς το βάρος της επίθεσης θα πέσει στον έτερο φορ των "ασπρόμαυρων", τον Θανάση Κουλούρη, ο οποίος είχε άλλωστε ξεκινήσει βασικός και στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (2-2).

News 24/7

24MEDIA NETWORK