Για το πρώτο της τρόπαιο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής η Σενεγάλη

Σενεγάλη και Αλγερία διεκδικούν την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής στον τελικό της διοργάνωσης. Σανέ vs. Μαχρέζ, άμυνα εναντίον επίθεσης, σε ένα ματς όπου οι στοιχηματικές επιλογές του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ μοιάζουν ανεξάντλητες.

In this Thursday, June 27, 2019 photo, Senegal's Sadio Mane in action in front of Algeria's Riyad Mahrez during the African Cup of Nations group C soccer match between Algeria and Senegal at 30 June Stadium in Cairo, Egypt, Thursday, June 27, 2019. (AP Photo/Ariel Schalit)
Μανέ και Μαχρέζ σε φάση από την αναμέτρηση της Σενεγάλης με την Αλγερία, για το group C του African Cup of Nations στο Κάιρο της Αιγύπτου, στις 29/06/2019 (AP Photo/Ariel Schalit) AP

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τις Σενεγάλη και Αλγερία να διεκδικούν το τρόπαιο, έχοντας φτάσει μαζί στον τελικό διοργάνωσης ξεκινώντας από το ίδιο γκρουπ στην φάση των ομίλων. Η Σενεγάλη επιθυμεί να φτάσει στην κατάκτηση του θεσμού για πρώτο φορά στην ιστορία της, ενώ η Αλγερία έχει να γευθεί την χαρά του τροπαίου για σχεδόν τρεις δεκαετίες!

Σαντιό Μανέ και Ριγιάντ Μαχρέζ δίνουν μια γεύση από τις μάχες Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας τον ρόλο του ηγέτη σε Σενεγάλη και Αλγερία αντίστοιχα. Σε ένα ματς όπου οι στοιχηματικές επιλογές του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ μοιάζουν ανεξάντλητες, αξίζει να δούμε τα στοιχεία που συνοδεύουν τους μονομάχους φτάνοντας στον τελικό και με ποιον τρόπο μεταφράζονται σε αποδόσεις, ως πιθανά σενάρια στο 'Cairo International Stadium' το βράδυ της Παρασκευής.

  • H Σενεγάλη έφτασε στον τελικό με το αγαπημένο της 1-0. Με αυτό το σκορ απέκλεισε την Ουγκάντα στην φάση των 16, το Μπενίν στα προημιτελικά και την Τυνησία στον ημιτελικό, μετά από παράταση. Το ενδεχόμενο να επικρατήσει με το ίδιο σκορ στον τελικό πληρώνει σε απόδοση 5.25 στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εναλλακτικά, το ενδεχόμενο να μην δεχθεί γκολ η Σενεγάλη στα 90 λεπτά του τελικού αποτιμάται στο 2.25.
  • Η Αλγερία κέρδισε με σκορ 3-0 την Γουινέα στους '16', επικράτησε στα πέναλτι της Ακτής Ελεφαντοστού στην προημιτελική φάση και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαχρέζ στις καθυστερήσεις, απέκλεισε στα ημιτελικά την Νιγηρία επικρατώντας με σκορ 2-1. Το σενάριο να μην ηττηθεί η Αλγερία στην κανονική διάρκεια και οι δύο ομάδες να πετύχουν τουλάχιστον από ένα τέρμα (Χ/Αλγερία & Goal) προσφέρεται σε απόδοση 2.15.
  • Σενεγάλη και Αλγερία συναντήθηκαν στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης και η ομάδα του Ριγιάντ Μαχρέζ ήταν αυτή που επικράτησε με σκορ 1-0, κατακτώντας την πρώτη θέση του Group C, με το απόλυτο των νικών και 9 βαθμούς. Η Σενεγάλη προκρίθηκε ως δεύτερη, με 6 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της Κένυα και Τανζανία. Το combo bet που προϋποθέτει τον Μαχρέζ να σκοράρει πρώτος στην αναμέτρηση και την Αλγερία να κατακτά το τρόπαιο, παίζεται σε απόδοση 10.00.
  • Η Αλγερία έχει κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής μια φορά στην ιστορία της, το μακρινό 1990. Η Σενεγάλη αντιθέτως, δεν έχει στεφθεί ποτέ τροπαιούχος στην διοργάνωση. Πολυνίκης του θεσμού είναι η Αίγυπτος με 7 κατακτήσεις, ακολουθεί το Καμερούν με 5 τρόπαια, η Γκάνα με 4, η Νιγηρία με 3, Ακτή Ελεφαντοστού και Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με 2, Ζάμπια, Τυνησία, Νότια Αφρική, Μαρόκο, Κονγκό, Σουδάν και Αιθιοπία ακολουθούν με 1. Το ενδεχόμενο κατάκτησης του τροπαίου από την Σενεγάλη για πρώτη φορά στην ιστορία της, προσφέρεται σε απόδοση 1.75 στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
  • Δύο παίκτες από την Αλγερία και ένας από την Σενεγάλη, έχουν την ευκαιρία να απειλήσουν τον Οντιόν Ιγκάλο της Νιγηρίας στην μάχη του top σκόρερ της διοργάνωσης. Ο 30χρονος φορ με 4 γκολ είναι αυτή τη στιγμή πρώτος στην σχετική λίστα. Αντάμ Ουνάς και Ριγιάντ Μαχρέζ μετρούν από 3 γκολ στην διοργάνωση, όσα και ο Σαντιό Μανέ της Σενεγάλης. Το σενάριο να σκοράρει στον τελικό ο Ουνάς πληρώνει σε απόδοση 5.00.
  • Άλφρεντ Γκομίς της Σενεγάλης και Ραΐς Εμπολί της Αλγερίας, είναι οι δύο γκολκίπερ της φετινής διοργάνωσης που μετρούν από 4 clean sheets έκαστος. Ο Γκομίς σε 4 συμμετοχές του δεν έχει δεχθεί γκολ, ενώ ο Εμπολί έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του σε 4 από τα 6 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Το ενδεχόμενο να σημειωθούν under 1,5 γκολ στην αναμέτρηση, σε απόδοση 2.10.

News 24/7

24MEDIA NETWORK