Για τον Ίβιτς η νίκη ήρθε στο... τρίτο ημίχρονο

Ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως θα μπορούσε να λήξει και ισόπαλο το ντέρμπι, όμως έκανε λόγο για δίκαιη νίκη που ήρθε στο... τρίτο ημίχρονο.

Για τον Ίβιτς η νίκη ήρθε στο... τρίτο ημίχρονο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι. Περίμενα πιο δύσκολο παιχνίδι από ότι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης". Ημουν σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα κλείσει χώρους και θα παίξει στην κόντρα επίθεση. Μίλησα μ τους παίκτες μου για όλα αυτά.

Είπα ότι πρέπει να έχουμε υπομονή. Θα έλεγα ότι ήμασταν καλύτεροι πέρα από το γκολ. Δίκαια κερδίσαμε. Θα μπορούσε να λήξει και ισόπαλο βέβαια το ματς.

Είχε και η ΑΕΚ 2-3 τρεις φάσεις. Δείξαμε από την αρχή ως το τέλος ότι ήμασταν ομάδα. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Βάλαμε το γκολ στο... τρίτο ημίχρονο όπως λένε και οι συνεργάτες μου", τόνισε ο Σέρβος τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά" και πρόσθεσε:

"Παίζουμε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι κόντρα σε μια ομάδα διαφορετική. Ήθελα τους παίκτες να έχουν τρεξίματα και να κάνουν τακτικά ότι τους ζητάω. Να πιέζουν στο κέντρο. Δεν θα έλεγα ότι πήραμε ρίσκο. Θα μπορούσα να ξεκινήσω και με άλλη ενδεκάδα, αλλά διάλεξα αυτή. Δεν θα έλεγα ότι ρισκάραμε στο τελευταίο μισάωρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι είπε ο Μοράις για το κόρνερ για το οποίο "φωνάζει" η ΑΕΚ
Δημητριάδης σε βοηθό: "Μας έκλεψες την ισοπαλία"
Από κόρνερ που ήταν... άουτ το γκολ του ΠΑΟΚ!
Γιατί δεν διέκοψε το ντέρμπι ο Σιδηρόπουλος
Δεν είδε το γκολ ο Σαββίδης λόγω φωτοβολίδας
Λύτρωση για ΠΑΟΚ, νοκ άουτ η ΑΕΚ στο 94'

News 24/7

24MEDIA NETWORK