Για τον Λουτσέσκου δεν... υπάρχει ΑΕΚ!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος σύμφωνα με τον αστικό μύθο είναι προπονητής που αρέσει στον Μελισσανίδη και διαχρονικά υποψήφιος για τον κιτρινόμαυρο πάγκο, σε συνεντευξή του στη Ρουμανία μίλησε για... Big 3 στην Ελλάδα.Διαβάστε την δήλωση του που δεν θα αρέσει σε πολλούς Ενωσίτες.

Για τον Λουτσέσκου δεν... υπάρχει ΑΕΚ!

H Ξάνθη είναι η πιο “καυτή” ομάδα του πρωταθλήματος (με τρελά σερί: 5 διαδοχικές νίκες, 11 ματς εκτός έδρας αήττητη,δεύτερη στην βαθμολογία πίσω από τον Ολυμπιακό) και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μακράν ο πιο δημοφιλής και πολυσυζητημένος προπονητής της Super League.

Όπως είναι φυσιολογικό τα...κατορθώματα του Λουτσέσκου δεν περνάνε απαρατήρητα στην χώρα του, όπου έτσι κι αλλιώς έχει πολύ καλό όνομα και κάνει γκέλ. Παραχώρησε,λοιπόν, συνέντευξη που φιλοξενείται στην ρουμάνικη ιστοσελίδα " prosport.ro " στην οποία αφού αποκαλύπτει πως ο αρχικός στόχος της φετινής Ξάνθης ήταν η αποφυγή του υποβιβασμού (!) αναφέρθηκε και στην ελληνική Big 4 που για τον Λουτσέσκου είναι...Big 3!! Κι αυτό αφού δεν συμπεριέλαβε την ΑΕΚ !!!

Δεν ξέρουμε αν ο Λουτσέσκου... ξέχασε ή συνειδητά δεν ανέφερε την ΑΕΚ στις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Η κορύφωση της σχετικής ίντριγκας όμως, έχει να κάνει με τον αστικό μύθο που θέλει τον Δημήτρη Μελισσανίδη να γουστάρει τον κόουτς Λουτσέσκου, κάτι που σημαίνει πως μπορεί το καλοκαίρι να παίξει πολύ δυνατά για τον πάγκο της Ένωσης στην περίπτωση που δεν συνεχίσει ο Ζοσέ Μοράις. Μόνο που μετά την συγκεκριμένη δήλωση του τουλάχιστον... ένα θέμα θα το απόκτησε με τους “κιτρινόμαυρους” οπαδούς ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκτός κι αν τα μαζέψει...

H επίμαχη ατάκα του Ρουμάνου τεχνικού της Ξάνθης : "Ο Ολυμπιακός είναι η Νο.1 ομάδα στην Ελλάδα. Νομίζω πως η μισή Ελλάδα υποστηρίζει τον Ολυμπιακό κι η υπόλοιπη τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Εδώ που βρισκόμαστε, στον Βορρά, υπάρχουν περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ".

Για τον Λουτσέσκου δεν... υπάρχει ΑΕΚ!

Θυμίζουμε πως ο Λουτσέσκου φέτος έχει χάσει στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ 4-1 στο ΟΑΚΑ,πήρε 0-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο ενώ την Κυριακή φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια. Επίσης το περασμένο καλοκαίρι ήθελε να τον πάει ο Μίχελ στον ΠΑΟΚ αλλά τον έκοψε ο Σαββίδης, ακούστηκε για την ΑΕΚ στην μετά-Κετσπάγια εποχή και για τον ΠΑΟ στην μετά-Στραματσόνι εποχή ενώ καλή άποψη έχουν και στον Ολυμπιακό

Οι υπόλοιπες δηλώσεις του Λουτσέσκου :"Ήταν ένα καλό ξεκίνημα για εμάς στη σεζόν. Ήταν σημαντικό να αρχίσουμε τη νέα χρονιά με νίκη. Ήταν σημαντικό να δώσουμε συνέχεια στην καλή δουλειά. Η ομάδα επέδειξε υπευθυνότητα. Πραγματοποιήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τα 11 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα αποτελούν ρεκόρ για το σύλλογο. Το πιο σημαντικότερο είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.Ο αρχικός στόχος της σεζόν ήταν να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Όμως, πλέον οι στόχοι έχουν αλλάξει και θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι".

Για τον Λουτσέσκου δεν... υπάρχει ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK