Για τρεις μεταγραφές μίλησε ο Μπάγεβιτς στη συνάντηση με Κιντή

Θολό παρέμεινε το μεταγραφικό τοπίο ακόμα και μετά την πολυαναμενόμενη συνάντηση του Γιώργου Κιντή με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Στέλιο Μανωλά. Λόγο για τρεις μεταγραφές έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ, ωστόσο κανείς δεν ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες.

Για τρεις μεταγραφές μίλησε ο Μπάγεβιτς στη συνάντηση με Κιντή
Τρεις ώρες διήρκησε το ραντεβού μεταξύ Ντούσαν Μπάγεβιτς, Στέλιου Μανωλά και Γιώργου Κιντή, στο οποίο τέθηκε επί τάπητος το θέμα του μεταγραφικού μπάτζετ της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο.

Αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο πρόεδρος των "κιτρινόμαυρων" αποχώρησε έχοντας ενημερωθεί από τον προπονητή πόσα χρήματα πρέπει να δαπανηθούν, κατά πληροφορίες ο Μπάγεβιτς μίλησε λίγο πολύ για τρεις μεταγραφές, δύο ακραία μπακ και ένα επιτελικό χαφ.

Οσοι έπαιρναν τον Μπάγεβιτς τηλέφωνο, τους έλεγε ότι το κλίμα ήταν θετικό και ότι θα γίνουν κάποιες μεταγραφές. "Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Θα κάνει δήλωση ο πρόεδρος", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του. Οσοι επικοινώνησαν με τον Γιώργο Κιντή το βράδυ, δεν έβγαλαν κάποια είδηση, αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ απέφευγε να πει το παραμικρό. "Δεν θέλω να πω τίποτα", ήταν η ξεκάθαρη απάντησή του.

Η συνάντηση θα μπορούσε να κρατήσει ακόμα περισσότερο, εάν δεν έπρεπε να φύγει ο κ. Κιντής, αφού η σύζυγος του, η δημοσιογράφος Μανίνα Ζουμπουλάκη, φέρνει από ώρα σε ώρα στον κόσμο δίδυμα.

Ως εκ τούτου, χωρίς να έχει ξεδιαλύνει το ζήτημα του μπάτζετ, η ΑΕΚ συνεχίζει να βαδίζει μάλλον στα τυφλά, με τον Μπάγεβιτς και τον Μανωλά να έχουν καταλήξει σε δύο καινούργιες περιπτώσεις από την Αργεντινή. Ο ένας είναι ο 23χρονος αριστερός μπακ της Ρασίνγκ Κλουμπ, Χοσέ Σάφερ, και ο άλλος ο 24χρονος αριστεροπόδαρος επιτελικός μέσος της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Νέστο Ορτιγκόζα.

Περισσότερες εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μετά τις γιορτές, όταν θα διεξαχθεί συμβούλιο των μετόχων και ο Γιώργος Κιντής θα μεταφέρει κάποια πράγματα. Είναι άγνωστο, πάντως, εάν αυτά τα πήρε εγγράφως από τον προπονητή στη συνάντηση της Τρίτης.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να κάνει μεταγραφές από τον Πανιώνιο. Υπάρχουν παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα και εκτός από τη γνωστή περίπτωση του Μανιάτη, υπάρχουν και οι Εστογιάνοφ και Μάκος.

*** Ο Γιώργος Αλεξόπουλος είχε κουβέντα με τον Στέλιο Μανωλά και του ζήτησε να πάει με ελεύθερη μεταγραφή στην Ομόνοια. Ο Μανωλάς του είπε να το ξανασκεφτεί και να μείνει και πως θα μεταφέρει στον Γιώργο Κιντή την επιθυμία του. Πολιτική της ΑΕΚ, πάντως, είναι να μην φεύγει κανείς παίκτης χωρίς αντάλλαγμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK