Γιαννακόπουλος: Αισιοδοξία για EURO

Την αισιοδοξία του πως η Εθνική ομάδα θα προκριθεί στο δεύτερο γύρο του Euro 2004 εξέφρασε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο σάιτ της UEFA. "Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Πάντα ελπίζω και ονειρεύομαι", τόνισε ο Ελληνας διεθνής μέσος της Μπόλτον ο οποίος αρχίζει να κερδίζει τις καρδιές των Αγγλων φιλάθλων με τις τελευταίες εμφανίσεις του

Γιαννακόπουλος: Αισιοδοξία για EURO
Λίγοι μήνες έμειναν πλέον για την έναρξη του Euro 2004 και την συμμετοχή της Εθνικής μας στο μεγάλο ραντεβού. Η αισιοδοξία για μία καλή εμφάνιση υπάρχει και αντικατοπτρίζεται στα λόγια του Στέλιου Γιαννακόπουλου ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

"Είμαστε σ' ένα πολύ δύσκολο όμιλο και θα είναι μεγάλη επιτυχία αν προκριθούμε στον επόμενο γύρο", τονίζει ο Ελληνας διεθνής της Μπόλτον και συνεχίζει, "Στο ποδόσφαιρο όμως όλα γίνονται. Κανένας δεν περίμενε να προκριθούμε και όμως εμείς τα καταφέραμε. Πάντα ελπίζω και ονειρεύομαι. Αν δεν έχει όνειρα δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο".

Ο 30χρονος χαφ σχολίασε και το γκολ που πέτυχε εναντίον της Ισπανίας στην Σαραγόσα. "Ηταν μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Ηταν μία μεγάλη μέρα για μένα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω πως θα το ξανακάνω", δηλώνει περήφανος ο Γιαννακόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Πανηλειακού και του Ολυμπιακού μίλησε και για την τωρινή ομάδα του, την Μπόλτον. Σχολιάζοντας την πρόκριση στο τελικό του Λιγκ Καπ δήλωσε, "Αν κατακτήσουμε το τρόπαιο θα είναι καλό για όλους μας. Οχι μόνο για μένα αλλά για τους συμπαίκτες μου, το σύλλογο και τους οπαδούς μας. Είναι μεγάλο πράγμα να συμμετέχεις σε τελικό και είμαι περήφανος που θα βοήθησα για να βρεθεί στο Κάρντιφ".

Tέλος, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του στο αγγλικό ποδόσφαιρο. "Στην αρχή είχα δυσκολίες. Η πίεση είναι μεγάλη αλλά είμαι συνηθισμένος σ' αυτή. Πάντα προσπαθώ να δίνω το 100% στην ομάδα και ευτυχώς μου δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος για να προσαρμοστώ. Είμαστε ομάδα φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και πάνω σε σωστό προγραμματισμό".

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που πέρυσι ήταν ο δεύτερος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στις αγγλικές απαιτήσεις αλλά πλέον έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα της Πρέμιερσιπ. Εχει πετύχει τέσσερα γκολ και μάλιστα το τελευταίο στο ημιτελικό του Λιγκ εναντίον της Αστον Βίλα, με ψαλιδάκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK