Γιαννιώτας: "Το κεφάλαιο Ολυμπιακός έχει κλείσει"

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΑΠΟΕΛ, Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε μετά την επική πρόκριση της κυπριακής ομάδας στα πλέι οφ του Champions League και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός όσον αφορά στο μέλλον του.

Γιαννιώτας: "Το κεφάλαιο Ολυμπιακός έχει κλείσει"

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 3-0 της Ρόζενμποργκ στο "ΓΣΠ" και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την κυπριακή ομάδα ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος άνοιξε το δρόμο προς την νίκη-πρόκριση με γκολ στο 91ο λεπτό.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της πρόκρισης, ενώ αποκάλυψε πως το κεφάλαιο του Ολυμπιακού, παρότι αγωνίζεται ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ, έχει κλείσει για τον ίδιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Η ομάδα το πίστεψε. Έβαλε τρία γκολ σε πέντε λεπτά στις καθυστερήσεις. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός για άλλη μία φορά. Μας πίστεψε μέχρι το τέλος. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Δεν το πιστέψαμε στο 90'. Το πιστέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο στη Νορβηγία. Στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού και του κόσμου θα τα καταφέρουμε".

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον του, ο Έλληνας άσος σχολίασε: "Το κεφάλαιο Ολυμπιακός έχει κλείσει για μένα, τουλάχιστον για φέτος. Είμαι στο ΑΠΟΕΛ. Θέλω να κερδίσω τίτλους με το ΑΠΟΕΛ ξανά και να μπούμε στους ομίλους του Champions League".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρόκριση-θρίλερ με Γιαννιώτα για τον ΑΠΟΕΛ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK