Γιατί δεν έπαιξε ο Μήτρογλου;"

Από Ιάπωνες δημοσιογράφους κατακλύστηκε η προπόνηση της Εθνικής ομάδας στο Αρακαζού, οι οποίοι αναρωτιόντουσαν το γιατί ο Κώστας Μήτρογλου δεν ξεκίνησε στο ματς με την Κολομβία. Διαβάστε το τι συνέβη στην προπόνηση της Ελλάδας, όπως το κατέγραψε ο απεσταλμένος του Contra.gr στη Βραζιλία, Γιάννης Ντάλλας.

Γιατί δεν έπαιξε ο Μήτρογλου;"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΛΑΣ

Από Ιάπωνες δημοσιογράφους κατακλύστηκε η προπόνηση της Εθνικής ομάδας στο Αρακαζού. Η έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Ιαπωνία σήμανε και την παρουσία πολλών εκπροσώπων από μέσα ενημέρωσης της Ιαπωνίας στο προπονητικό κέντρο της Ελλάδας.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι την προετοιμασία της Εθνικής για τον δεύτερο της αγώνα στη Βραζιλία καλύπτουν πέντε τηλεοπτικά συνεργεία από την Ιαπωνία, αριθμός που πλησιάζει τα ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Αρακαζού!

Related content

Οι Ιάπωνες ρεπόρτερ ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τον απόηχο της ήττας από την Κολομβία, ενώ οTaniShoheiπου εργάζεται για το τηλεοπτικό δίκτυοTVFuji, εξήγησε στοContra.grτις σκέψεις του Τζακερόνι και των ποδοσφαιριστών της Ιαπωνίας για την Ελλάδα: "Πιστεύουν ότι αυτό το ματς είναι η ευκαιρία τους. Το βλέπουν σαν τελικό κι αυτό γιατί πιστεύουν ότι η Κολομβία είναι αχτύπητη. Άρα αν έχουν μια ελπίδα για νίκη είναι κόντρα στην Ελλάδα.

Μετά την ήττα από την Ακτή Ελεφαντοστού υπάρχει προβληματισμός στην ομάδα. Κυρίως για τη φυσική κατάσταση. Το δεύτερο ημίχρονο έδειξε ότι υπήρχε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Παρόλα αυτά υπάρχει πίστη στην ομάδα για νίκη επί της Ελλάδας.

Related content

Από την Κυριακή άρχισε η ανάλυση του αντιπάλου. Ο Τζακερόνι μίλησε στους παίκτες ενώ γνωρίζω ότι υπήρχε απορία που δεν αγωνίστηκε ο Μήτρογλου. Όλη η ανάλυση της Ιαπωνίας πριν από το μουντιάλ είχε επικεντρωθεί σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή γιατί πίστευαν ότι είναι ο καλύτερος που έχει η Ελλάδα".

Διαβάστε ακόμη:

Καγκάβα: "Οπωσδήποτε νίκη με Ελλάδα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK