Γιατί δεν φοβάται ο Βούζας τη ρεβάνς της Πόλης!

Τη στιγμή που στην Τουρκία εξακολουθούν να γράφουν ότι ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση να αποκλείσει την Μπεσίκτας, στο Ρέντη ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" εμφανίζεται αισιόδοξος για την πρόκριση...

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
vouzas EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Βούζας δεν έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια ως προπονητής. Από την Β' και Γ' Εθνική, βρέθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και ξαφνικά στην πρώτη ομάδα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι δεν μπορεί να καταλάβει την ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Ο Βούζας δεν φοβάται τη ρεβάνς της Πόλης! Ίσα-ίσα που είναι και αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Μπεσίκτας. Ότι έχει τη δυνατότητα η ομάδα του Πειραιά να πάει στην Τουρκία και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Πού στηρίζεται η αισιοδοξία του; Στο γεγονός ότι βλέπει πρόσωπα μες στον καλώς εννοούμενο εγωισμό και το πείσμα. Μη νομίζετε ότι στο Ρέντη δεν έχουν ενημερωθεί για τα όσα γράφουν στην Τουρκία, λες και η Μπεσίκτας θα παίξει μόνη της το βράδυ της Πέμπτης (16/3, 20.00).

Ο Βασίλης Βούζας φρόντισε και χθες (14/3) να τους πει ορισμένα πράγματα. Ουσιαστικά να τους δείξει ότι τους πιστεύει. Το "μπορούμε..." που τους είπε ο 51χρονος τεχνικός έφτανε και περίσσευε για να μπουν οι παίκτες στην προπόνηση και να αποδείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν μία θέση στην ενδεκάδα.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Μπορεί ο Βούζας να προσανατολίζεται σε ένα σχήμα αλά... Καραϊσκάκη, αλλά τις τελικές του αποφάσεις θα τις πάρει το απόγευμα της Τετάρτης (14/3) στην προπόνηση που θα γίνει στη "Vodafone Arena". Σκοπεύει να πάει με Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσο, Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο, Φορτούνη, Μανθάτη, Ελιουνούσι και Ανσαριφάρντ. Όμως, αν δει κάποιον άλλον πιο... αγριεμένο στην τελευταία προπόνηση, τότε αυτομάτως θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Ήδη υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι. Όπως για παράδειγμα ο Ντα Κόστα, ο Ντε Λα Μπέγια, ο Ανδρούτσος και ο Μάρτινς. Δεν αποκλείεται στο τέλος να προτιμηθεί κάποιος εξ αυτών.

Για ποιον άλλον λόγο δεν φοβάται την Μπεσίκτας ο Βούζας; Έχει παρατηρήσει ότι και οι Τούρκοι έχουν παρουσιάσει σοβαρά σημάδια κόπωσης. Αυτό διαπίστωσε το ερυθρόλευκο τεχνικό τιμ από την τελευταία "ανάγνωση" των "μαυραετών" που έκαναν στο Ρέντη. Εδώ και δύο μέρες έχουν βγάλει τα μάτια τους μπροστά στα λάπτοπ, βλέποντας και ξαναβλέποντας την Μπεσίκτας στο βίντεο.

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ...

Πού θα τους χτυπήσουν οι "ερυθρόλευκοι"; Στις αντεπιθέσεις! Αυτό θα είναι το πρωταρχικό μέλημα των Πειραιωτών. Έχουν παρατηρηθεί αργές επιστροφές από τους ποδοσφαιριστές του Γκιουνές και εκεί θα επιχειρήσει να τους "χτυπήσει" ο Ολυμπιακός. Επίσης, ο Γκιουνές έχει δύο σοβαρούς "πονοκεφάλους". Η "αχίλλειος πτέρνα" της Μπεσίκτας είναι το κέντρο της άμυνας και ο βασικός της στόπερ (Μαρσέλο) θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού. Ο δε Τόσιτς αντιμετωπίζει με τη σειρά του πρόβλημα τραυματισμού και αν αγωνιστεί, δεν θα είναι 100% καλά.

Και μέσα σ' όλα φυσικά, αυτό που συζητούν πλέον εδώ και μέρες στο Ρέντη είναι η υπεροψία των Τούρκων. Η νοοτροπία των ποδοσφαιριστών της Μπεσίκτας είναι αυτή που έχει "φτιάξει" τους "ερυθρόλευκους" και κατά συνέπεια "αναγκάζει" τον Βούζα να αισιοδοξεί για την εξέλιξη που θα έχει η αυριανή ρεβάνς (16/3).

News 24/7

24MEDIA NETWORK