Γιατί δεν ήταν τυπικό το κάλεσμα του Πανιωνίου για το ματς με τον ΠΑΣ

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη τον ΠΑΣ Γιάννινα σ' έναν αγώνα που έχει πολλές προεκτάσεις.

Γιατί δεν ήταν τυπικό το κάλεσμα του Πανιωνίου για το ματς με τον ΠΑΣ

Μπορεί στον Ιστορικό να μην το...βροντοφωνάζουν, ούτε να προκαλούν, ωστόσο το γεγονός ότι το προηγούμενο καλοκαίρι έχασαν το ευρωπαϊκό από τη δικαστική οδό που ακολούθησαν οι Ηπειρώτες είναι κάτι που δεν έχει ξεχαστεί.

Ετσι λοιπόν το κάλεσμα που απηύθυνε η ΠΑΕ ενόψει του ματς δεν είχε μόνο... πρωτοχρονιάτικο χαρακτήρα. Στον Πανιώνιο ελπίζουν στη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση.

Το εν λόγω αναφέρει: Για την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ την Πέμπτη υπάρχει μόνο ένας προορισμός. Αυτός είναι το στάδιο της Νέας Σμύρνης, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο παιχνίδι για τη νέα χρονιά. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συνεχίζει την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει στο φετινό πρωτάθλημα και σε αυτό το πλαίσιο η κατάκτηση της νίκης αποτελεί μονόδρομο.

Η ομάδα μας χρειάζεται την συμπαράσταση του κόσμου της, σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όπου ακολουθούν παιχνίδια κόντρα σε ομάδες με τους ίδιους ουσιαστικά στόχους.

Την Πέμπτη, αγωνιζόμαστε ΟΛΟΙ μαζί. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φυσικά ο κόσμος της ομάδας, προκειμένου στο τέλος της βραδιάς να πανηγυρίσουμε μία ακόμα επιτυχία του συλλόγου μας την φετινή χρονιά.

Αυτονόητο είναι δε, πως η όποια υποστήριξη στην ομάδα, πρέπει να γίνει μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια, προκειμένου να προστατέψουμε την έδρα μας. Γινόμαστε εμείς οι ίδιοι, φύλακες του σπιτιού μας και της ομάδας μας.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK