Λένε όχι για τώρα οι Γκαρντ και Μοντανιέ

Τόσο ο Φιλίπ Μοντανιέ όσο και ο Ρεμί Γκαρντ εμφανίζονται, τουλάχιστον προς το παρόν, αρνητικοί στο να αναλάβουν άμεσα την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Αλλες οι προτεραιότητες των "ερυθρολεύκων".

Aston Villa manager Remi Garde gestures during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester City at the Villa Park, Birmingham, England, Sunday, Nov. 8, 2015. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa manager Remi Garde gestures during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester City at the Villa Park, Birmingham, England, Sunday, Nov. 8, 2015. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν οι περιπτώσεις των δύο Γάλλων προπονητών, του Φιλίπ Μοντανιέ και του Ρεμί Γκαρντ για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Οπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, αμφότεροι οι Γάλλοι τεχνικοί "κλωτσάνε" στο ενδεχόμενο να αναλάβουν καθήκοντα από τώρα και προτιμούν να πιάσουν δουλειά το καλοκαίρι μετά τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν.

Από την πλευρά του όμως ο Ολυμπιακός επιθυμεί να αποκτήσει άμεσα προπονητή ο οποίος αφενός θα οδηγήσει την ομάδα με ασφάλεια στις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν και αφετέρου θα βάλει τις βάσεις για τον Ολυμπιακό του άμεσου μέλλοντος.

Οπως γίνεται αντιληπτό, εφόσον υπάρχουν τέτοιες διαφορές τότε τόσο ο Μοντανιέ όσο και ο Γκαρντ δεν έχουν πλέον τις πιθανότητες με το μέρος τους έστω αν και οι δύο συνομίλησαν με υψηλά ιστάμενα στελέχη της διοίκησης των πρωταθλητών.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΗ

Από τον Ολυμπιακό την Τρίτη το απόγευμα διέψευδαν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τάκη Λεμονή, σενάριο που κυκλοφόρησε ευρέως τις τελευταίες ώρες. Ο Ελληνας τεχνικός έχει διατελέσει προπονητής των "ερυθρόλευκων" για δύο θητείας το παρελθόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK