Γιατί γέμισε Αστυνομία το "Καραϊσκάκης";

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (12/11) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ της Εθνικής και της Κροατίας παρατήρησαν, ασφαλώς, και το ότι υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Γιατί; (PHOTO)

Γιατί γέμισε Αστυνομία το "Καραϊσκάκης";

Για ποιον λόγο αλήθεια χρειάστηκε να ληφθούν τέτοια μέτρα στον αγώνα της Ελλάδας με την Κροατία;Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές της ΕΠΟ, δύο ήταν βασικά ήταν οι λόγοι που κρίθηκε αναγκαίο να υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο "Γ.Καραϊσκάκης".

Ο πρώτος είχε να κάνει με τον αντίπαλο. Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες ως λαός, αλλά και σε ποδοσφαιρικό/οπαδικό επίπεδο έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τους Σέρβους, άρα η παρουσία των Κροατών θα μπορούσε να θεωρηθεί από κάποιους ως κόκκινο πανί.

Ο δεύτερος σχετίστηκε με τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις που ακουμπούν και στον Ολυμπιακό και οι αρμόδιοι της Ομοσπονδίας ήθελαν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, για τυχόν αντιδράσεις από μερίδα οπαδών.

Λέγεται, μάλιστα, ότι γι' αυτό το θέμα είχε επισκεφτεί τις προηγούμενες ημέρες τη ΓΑΔΑ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος και είχε ζητήσει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Τελικά, ούτε για τον έναν λόγο ούτε για τον άλλο συνέβη το παραμικρό. Όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο και οι 20.000 οπαδοί που βρέθηκαν στις εξέδρες παρέδωσαν μαθήματα συμπεριφοράς, εκτός από δύο-τρεις ανεγκέφαλους που χρησιμοποίησαν λέιζερ "σημαδεύοντας" αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK