Γιατί η Γουλβς έβγαλε τον λύκο από το σήμα της πριν από τον Ολυμπιακό

Συναγερμός σήμανε την Τρίτη στα social media μόλις έγινε αντιληπτό ότι ο λύκος από το σήμα της Γουλβς την... έκανε και στη θέση του έμεινε ένα άδειο εξάγωνο.

Ο Κόνορ Κόουντι της Γουλβς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 3ο γύρο του FA Cup 2019-2020 στο 'Μόλινιου', Γουλβερχάμπτον, Αγγλία, Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020
Ο Κόνορ Κόουντι της Γουλβς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 3ο γύρο του FA Cup 2019-2020 στο 'Μόλινιου', Γουλβερχάμπτον, Αγγλία, Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Αντίπαλος του Ολυμπιακού στους 16 του Europa League, ισόβαθμη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 5η θέση της Premier League και μόλις στο -3 από την τετράδα που δίνει εισιτήριο για το Champions League, η Γουλβς διανύει μια εξαιρετική πορεία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, ο αγγλικός σύλλογος προκάλεσε έναν μίνι... πανικό στα social media την Τρίτη, όταν έγινε αντιληπτό πως το σήμα της εμφανιζόταν χωρίς τον λύκο! Ένα άδειο εξάγωνο, με το μαύρο περίβλημα και χρυσαφί εσωτερικό του, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Τι είχε συμβεί; Θέλοντας να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Άγριας Ζωής, η Γουλβς αποφάσισε πως μπορεί να ζήσει για μια ημέρα χωρίς τον λύκο στο σήμα της. Μια κίνηση που είναι σε άμεση συνάρτηση με την συνεργασία του αγγλικού συλλόγου και του Μεξικανού φορ Ραούλ Χιμένες με το WWF.

Η καμπάνια 'Προστάτεψε την αγέλη' έχει σκοπό να συγκεντρώσει κεφάλαια για την προστασία του μεξικανικού λύκου, ένα είδος που κινδυνεύει με εξαφάνιση.

Η Γη φιλοξενεί αμέτρητα είδη πανίδας και χλωρίδας και η πλούσια ποικιλία είναι αυτό που έκανε τον πλανήτη μας κατοικημένο για όλα τα ζωντανά πλάσματα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Ωστόσο, οι μη βιώσιμες ανθρώπινες δραστηριότητες και η υπερεκμετάλλευση των ειδών και των φυσικών πόρων απειλούν τη βιοποικιλότητα του πλανήτη - σχεδόν το ένα τέταρτο όλων των ειδών κινδυνεύει να εξαφανιστεί τις επόμενες δεκαετίες. Η υποστήριξη της Γουλβς για την Παγκόσμια Ημέρα της Άγριας Ζωής αντικατοπτρίζει τη δέσμευση να βοηθήσει το WWF στην προστασία του μεξικανικού λύκου, που απειλείται με εξαφάνιση - μια εκστρατεία που ξεκίνησε με τη βοήθεια του Ραούλ Χιμένες", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας.

Σε ποια χώρα θα καταλήξει το Europa League; Ισπανία ή Γερμανία; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK