Γιατί η Μπενφίκα δεν καίγεται να κρατήσει τον Σάμαρη. Πόσο τον κοστολογεί...

Ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν πέρυσι βασικός στην Μπενφίκα αλλά εφέτος δεν αποκλείται να παραχωρηθεί αν και εφόσον έρθει η πρόταση.

Γιατί η Μπενφίκα δεν καίγεται να κρατήσει τον Σάμαρη. Πόσο τον κοστολογεί...

Σε φάση...πώλησης έχει μπει ο Ανδρέας Σάμαρης όπως μεταδίδουν ΜΜΕ από την Πορτογαλία και επιβεβαιώνουν πηγές με γνώση του θέματος.

Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας δεν έχουν βάλει επισήμως πωλητήριο στον Ελλγνα χαφ, ωστόσο αν τυχόν προκύψει πρόταση για την παραχώρησή του θα την συζητούσαν ευχαρίστως αρκεί να ήταν σοβαρή.

Τι σημαίνει σοβαρή πρόταση για την Μπενφίκα; Μία προσφορά το λιγότερο στα 9εκ ευρώ, κάτι τι λιγότερο από το ποσό που έδωσαν οι Λουζιτανοί για την αγορά του από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014.

Δεν έχουν κάποιο παράπονο από την απόδοση του Σάμαρη οι άνθρωποι της Μπενφίκα, κάθε άλλο. Απλά στη θέση του υπάρχει πλέον πολύ μεγάλος ανταγωνισμός (μεταξύ άλλω και τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Λιούμπομιρ Φέισα.

Κατά την περσινή σεζόν ο 27χρονος χαφ ήταν πάντως βασικός και σχεδόν αναντικατάστατος. Επαιξε σε 41 ματς σ' όλες τις διοργανώσεις και είχε 2 γκολ και 2 ασίστ. Και στην αγορά να βγει, χαμένος αποκλείεται να είναι όπως γίνεται αντιληπτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK