Γιατί η παρουσία Τσίπρα στο γήπεδο ΔΕΝ ήταν τυχαία

Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να δώσει το παρόν στον αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Βοσνία κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Ο Πρωθυπουργός ήθελε να δώσει μηνύμα με πολλαπλούς αποδέκτες.

Γιατί η παρουσία Τσίπρα στο γήπεδο ΔΕΝ ήταν τυχαία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με τη Βοσνία κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

Ο Πρωθυπουργός επέλεξε αυτή τη χρονική συγκυρία για να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του σε γήπεδο από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της χώρας τον Ιανουάριο του 2015 για να δώσει μηνύματα με...πολλαπλούς αποδέκτες.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε διαμάχη με το ποδοσφαιρικό κατεστημένο στην προσπάθεια που κάνει να επιβάλλει το νόμο στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μόλις πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Βασιλειάδης εξερχόμενος του Μαξίμου μίλησε ακόμα και για εκούσιo grexit με κεντρική απόφαση!

Θυμίζουμε επίσης ότι η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ έχει επιβάλλει διακοπή στην αγωνιστική δραστηριότητα σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα.

Την ώρα λοιπόν που αναζητάται η φόρμουλα να καθίσουν όλες οι μεγάλες ΠΑΕ γύρω από ένα τραπέζι, ο Πρωθυπουργός κάνει δημόσια εμφάνιση στο πλάι του Υπουργού του σε επίσημο αγώνα της Εθνικής ομάδας. Και όλα αυτά ενώ είναι ανοιχτά ένα σωρό μεγάλα μέτωπα, δύο ημέρες μάλιστα πριν την έλευση του Μπαράκ Ομπάμα. Και όμως στις πρώτες θέσεις της Πρωθυπουργικής ατζέντας βρέθηκε το ποδόσφαιρο.

Η σημειολογία είναι προφανής...

News 24/7

24MEDIA NETWORK