Πώς η θλιβερή αποχώρηση ενός παίκτη του ΟΦΗ πίκρανε όλη τη Λάρισα

O Αντίλ Ναμπί του ΟΦΗ εκτέλεσε πέναλτι και έπαθε θλάση. Στη συνέχεια έπρεπε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο με κάποιον τρόπο.

Πώς η θλιβερή αποχώρηση ενός παίκτη του ΟΦΗ πίκρανε όλη τη Λάρισα
EUROKINISSI SPORTS

Μπορούμε να το ονομάσουμε και "Μακριά Γαϊδούρα του πόνου" και θα είναι το ίδιο κωμικοτραγικό. Ο Αντίλ Ναμπί έπαθε θλάση κατά τη διάρκεια του ματς Λαμία-ΟΦΗ και ύστερα συνέβη αυτό:

Σίγουρα αυτό το περιστατικό μας ξυπνά δοξασμένες ιστορίες, όπως αυτή που έζησε ο Λεονάρντο Κούτρης, ως παίκτης του Εργοτέλη, στο ματς που είχε δώσει η ομάδα του κόντρα στη Λάρισα. Τότε, η μεταφορά του εκτός γηπέδου ύστερα από τραυματισμό, δεν είχε και τόσο θετική έκβαση. Σίγουρα στη Λάρισα, θα νιώθουν ότι έχουν χάσει τα πρωτεία στην άτυπη κατηγορία των 'χειρότερων αποχωρήσεων τραυματιών από το γήπεδο'.

Τότε, ο Λεονάρντο Κούτρης είχε περιγράψει την κωμικοτραγική περιπέτεια του με σκληρούς χαρακτηρισμούς: "Οι δύο κύριοι που μπήκαν ως τραυματιοφορείς δεν ξέρω με τι διαπίστευση ήταν στο γήπεδο. Δεν ήταν η δουλειά τους αυτή. Μπήκαν στο γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή. Φανταστείτε πως έφτασαν πριν τους γιατρούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Με έπιασαν με το που ήρθαν, με έβριζαν και μου έλεγαν 'τι κάνεις'. Με άρπαξε ο ένας από τα χέρια και ο άλλος από τα πόδια. Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας είπε στον έναν τραυματιοφορέα 'δεν ντρέπεστε'.

Όταν πήγα να σηκωθώ, με έπιασε ο ένας από τον ώμο και με πέταξε στο φορείο. Καθώς με μετέφεραν, έπεσε ο ένας κάτω, κάτι που πάντως μπορεί να συμβεί και σε κανονικό τραυματιοφορέα. Όμως αμέσως μετά με έβριζαν ξανά, ο ένας μάλιστα με μούντζωσε και όταν έφτασαν εκτός γηπέδου με πέταξαν σαν σακί με πατάτες" , ενώ τη συνέχεια στο σήριαλ είχε δώσει ο Αλέξης Κούγιας, αποκαλύπτοντας πως ο ένας τραυματιοφορέας ήταν... φούρναρης.

Ναι, Λεονάρντο, αλλά σίγουρα δεν είχες την τύχη του Αντίλ Ναμπί. Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε 2-1 με νικήτρια την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο μεγάλος τσακωμός των δημοσιογράφων του Contra για τη Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε ο Μέσι:

News 24/7

24MEDIA NETWORK