"Γιατί κούρεψες την αφάνα βρε Γουίλιαν;"

Ο Γουίλιαν της Τσέλσι, θα είναι σίγουρα χαρούμενος που η ομάδα του απολαμβάνει την κορυφή της Premier League, έχοντας χτίσει διαφορά 10 βαθμών. Από την χαρά του όπως φαίνεται αποχωρίστηκε την αφάνα-σήμα κατατεθέν του (PHOTOS).

"Γιατί κούρεψες την αφάνα βρε Γουίλιαν;"

Η Τσέλσι έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League, με τους "μπλε" να έχουν βελτιωθεί αισθητά από την προηγούμενη χρονιά και την 10η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Αντόνιο Κόντε έχει βρει την κατάλληλη φόρμουλα για τη Τσέλσι στην οποία δεν φαίνεται να βρίσκεται ο μέχρι πρότινος βασικός, Γουίλιαν. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός χαφ, δεν έχει καταφέρει να βρει το ρυθμό του στη Τσέλσι φέτος, με τον Ιταλό τεχνικό να προτιμά στη θέση του τον Πέδρο. Είναι χαρακτηριστικό πως ο 28χρονος έχει να παίξει φουλ 90λεπτο από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος έχει συμπληρώσει μόλις 44 λεπτά.

Ο σταρ της Τσέλσι προφανώς σκέφτηκε πως πρέπει με κάποιον τρόπο να γίνει αντιληπτός στην Τσέλσι, οπότε αποφάσισε να αποχωριστεί την αγαπημένη του αφάνα! Το γεγονός το έκανε γνωστό με φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ο Έντεν Αζάρ, με τη λεζάντα "ωραίο νέο κούρεμα φίλε μου".

Η νέα επιλογή του Γουίλιαν να κόψει την αφάνα και να επιστρατέψει τις... πλεξούδες φαίνεται πως δεν άρεσε στους φίλους των Λονδρέζων που γέμισαν το twitter με σαρκαστικά σχόλια επικρίνοντας την επιλογή του.

Την επόμενη φορά... φαλακρός Γουίλιαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK