Γιατί μπήκε και... βγήκε ο Κομίνης!

Ο Γιώργος Κομίνης μετά τα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και σήκωσαν ... θύελλα γύρω από τ' όνομά του, προκάλεσε ξανά το ενδιαφέρον καθώς ορίστηκε στο Πανιώνιος-Λεβαδειακός, αλλά σε δύο ώρες εξαφανίστηκε από τον πίνακα και τη θέση του πήρε άλλος διαιτητής. Ποιος ήταν άραγε ο λόγος;

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κομίνης Βράνιες Πρίγιοβιτς EUROKINISSI

Μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, στις 11 Μαρτίου, μ' έναν από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές να είναι ο διαιτητής, Γιώργος Κομίνης, ο συγκεκριμένος ρέφερι δεν ορίστηκε ξανά να διευθύνει κάποιο ματς.

Περίπου δύο μήνες μετά, είδαμε τ' όνομα του πιο πολυσυζητημένου ρέφερι την εφετινή σεζόν να εμφανίζεται ξανά στους πίνακες. Ο Κομίνης ορίστηκε για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ των Πανιώνιου και Λεβαδειακού.

Όλα καλά μέχρι εδώ...

Ωστόσο, ο Κομίνης κατάφερε εκ νέου να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, μια και δύο ώρες μετά τον ορισμό του... εξαφανίστηκε από τον πίνακα και το προαναφερθέν παιχνίδι ανέλαβε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης.

Η ξαφνική αλλαγή σήκωσε... σκόνη και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί αφαιρέθηκε ο Κομίνης. Από την ΕΠΟ ανακοίνωσαν πως ο διεθνής ρέφερι τραυματίστηκε, ωστόσο η πραγματικότητα είναι άλλη και εξαιρετικά ευχάριστη.

Ο λόγος για τον οποίο ο Γιώργος Κομίνης δεν μπορούσε να κατέβει στη Νέα Σμύρνη ήταν γιατί η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κορίτσι, και όπως ήταν λογικό ο διαιτητής από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας έπρεπε να μείνει κοντά στην οικογένειά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK