Γιατί ο Χιμένεθ ξέχασε ήδη τον Ολυμπιακό

Ο Μανόλο Χιμένεθ περίμενε τους ποδοσφαιριστές τους τη Δευτέρα του Πάσχα όχι για να... τσουγκρίσουν αυγά, αλλά για να τους προειδοποιήσει...

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
jimenez ICON

Μετά το τέλος της τριήμερης εορταστικής άδειας ο Μανόλο Χιμένεθ γύρισε ορεξάτος! Είχε άγριες διαθέσεις και υποδέχτηκε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα με μια ομιλία-προειδοποίηση.

Ο Ισπανός προσπάθησε να στρέψει την προσοχή όλων στον αγώνα που ακολουθεί και δεν είναι άλλος απ' αυτόν στη Λιβαδειά, αφού ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό αργεί ακόμη. Ο προπονητής της Ένωσης θέλει να ξεχαστεί, να μείνει πίσω η μεγάλη νίκη της προηγούμενης Πέμπτης στο Καραϊσκάκη, αφού ζητούμενο πλέον είναι η διαχείριση των συναισθημάτων έτσι ώστε άπαντες να είναι σε θέση ν' ανταποκριθούν σε καθένα από τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Τι ακριβώς είπε ο Χιμένεθ; " Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας κάναμε μια σημαντική νίκη αυξάνοντας τις πιθανότητές μας για να προκριθούμε στον Τελικό του Κυπέλλου, που είναι ένα από τα ζητούμενα για την ομάδα μας. Όμως αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αμέσως επόμενο στόχο μας που δεν είναι άλλος από το επόμενο ματς. Για εμάς δεν υπάρχει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, αλλά μόνο ο Λεβαδειακός τον οποίο πρέπει να πάμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK