Γιατί ο Εμπαπέ "χάλασε" του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ...

Η "Sunday Times" αποκαλύπτει σε δημοσίευμά τους πώς η απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να πάει στην Παρί, διέλυσε τα όνειρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φέρει πίσω στο "Όλντ Τράφορντ" τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τι φοβήθηκε ο Γάλλος και δεν μετακόμισε στη Μαδρίτη για λογαριασμό της "Βασίλισσας"...

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Αγγλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Κιλιάν Εμπαπέ σκέφτηκε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του μετά την Μονακό, ωστόσο κατόπιν συζητήσεων με τον πατέρα του πάρθηκε η απόφαση να μεταγραφεί στην Παρί, γιατί είναι πολύ μικρός σε ηλικία για να έπαιρνε πάνω του το βάρος της διαδοχής του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η απόφαση αυτή του Εμπαπέ "χάλασε" τα σχέδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Στο ρεπορτάζ των Άγγλων μάλιστα γίνεται γνωστό ότι η Ρεάλ ήταν διατεθειμένη να πουλήσει τον Κριστιάνο, εφόσον "κλείδωνε" η απόκτηση του 18χρονου Γάλλου.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ κι έτσι ο Ρονάλντο παρέμεινε στην ηγεσία της "Βασίλισσας", κι ο Εμπαπέ πλέον θα κυνηγήσει να χτίσει το δικό του μύθο στο Παρίσι...

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρονται τα ποσά που θα χρειαζόντουσαν για να γίνει το deal, αλλά σίγουρα αίσθηση προκαλεί το γεγονός που παρουσιάζουν οι Άγγλοι, ότι δηλαδή η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν διατεθειμένη να δώσει τον Κριστιάνο για να πάρει τον Εμπαπέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK