Γιατί ο Μάρτινς ανυπομονεί για την Λιβαδειά!

Ποιος ο λόγος που έχει "σκυλιάσει" ο Πορτογάλος χαφ και θέλει να βγάλει ένα καλό πρόσωπο στο σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό (9/4, 19.00); Ποια η εικόνα του στο Ρέντη τις τελευταίες δύο μέρες;

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
martins EUROKINISSI SPORTS

Το είχε πει από την πρώτη στιγμή ο Λεμονής στους παίκτες του ότι θέλει να βλέπει από αυτούς που δεν αγωνίζονται, να βγάζουν έναν… θυμό! Να τους ενοχλεί που δεν παίζουν και να το δείχνουν κιόλας. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά, "αν δεν σας βλέπω θυμωμένους, τότε κάτι δεν θα πηγαίνει καλά στη λειτουργία της ομάδας".

Είχε ζητήσει απ’ όλους να είναι έτοιμοι γιατί θα χρειαστούν στα συνεχόμενα ματς. Η στιγμή για αρκετούς έφτασε λοιπόν στο ματς με τον Λεβαδειακό (9/4, 19.00), εκεί όπου σε περίπτωση νίκης ο Ολυμπιακός θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής για 44φορά!

Το τελευταίο διήμερο έχουν εκτυλιχθεί ωραία σκηνικά στο προπονητικό κέντρο με αφορμή τις πολλές αλλαγές που ετοιμάζει ο Λεμονής, προκειμένου να προφυλάξει αρκετά από τα βαριά χαρτιά του ενόψει του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Μ. Πέμπτη (13/4, 19.30).

Θα σας περιγράψουμε ένα για να καταλάβετε το κλίμα που επικρατεί στο Ρέντη και αυτό φέρει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του Λεμονή. Μπορεί για αρκετούς να θεωρείται υπερβολικό να κάτσει στον πάγκο και τη νέα σεζόν, αλλά για την ώρα κανείς δεν μπορεί να μην παρατηρήσει ότι έχει συμμαζέψει για τα καλά την ομάδα. Τουλάχιστον έχει κάνει όλους τους ποδοσφαιριστές να νιώθουν μέρος του συλλόγου και όχι «ξένα σώματα», όπως συνέβαινε με τον Μπέντο. Π.χ. ακόμα και ο… Λεάλι πάει με όρεξη στο Ρέντη.

Ο Αντρέ Μάρτινς λοιπόν είδε ότι ο Λεμονής στα δύο ματς με Πλατανιά και Κέρκυρα τον κράτησε στον πάγκο, προτιμώντας τον Καμπιάσο στο πλευρό του Ρομαό. Επειδή βλέπει ότι κάπως έτσι θα πάει η… δουλειά και με την ΑΕΚ, βλέπει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ως μία τεράστια ευκαιρία για να αλλάξει άποψη στον προπονητή του!

Καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, γιατί ο Λεμονής βγάζει μια εικόνα στο Ρέντη σαν να έχει αποφασίσει για το τι θα κάνει στα χαφ του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου, αλλά ο Μάρτινς βγάζει τον «θυμό» για τον οποίο έκανε λόγο ο Τάκης.

Στις προπονήσεις βγάζει ένα πρόσωπο «λυσσασμένο»! Θυμίζει τον Αντρέ Μάρτινς του ξεκινήματος της σεζόν, όταν είχε πρωτοπιάσει λιμάνι και ήθελε να αποδείξει με το «καλημέρα» ότι άξιζε μία θέση στην ενδεκάδα. Έχει «σκυλιάσει» σε τέτοιο βαθμό που κάθεται και κάνει έξτρα πρόγραμμα για βελτιώσει κάποιες από τις αδυναμίες του.

Θέλει όσο τίποτε άλλο να παίξει με την ΑΕΚ και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να «ψήσει» τον Λεμονή. Ένας Λεμονής που – επαναλαμβάνουμε – σε αυτή τη φάση σαν να δείχνει μία προτίμηση στο δίδυμο Ρομαό – Καμπιάσο για τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους».

News 24/7

24MEDIA NETWORK