Γιατί ο Νοβίτσκι θέλει να πέσει ο Μάρκο Σίλβα!

Τι σχέση έχει ο Ντιρκ Νοβίτσκι με την προσπάθεια παραμονής της Χαλ του Μάρκο Σίλβα στην Πρέμιερ Λιγκ; Και γιατί ο Γερμανός θέλει όσο τίποτε άλλο να πέσει κατηγορία ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού; Οι απαντήσεις στο κείμενο.

Dallas Mavericks forward Dirk Nowitzki (41) reacts in the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Friday, March 31, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Nowitzki AP

Δύσκολα τα πράγματα για τον Μάρκο Σίλβα. Η Χαλ υπέστη ήττα-σοκ στην έδρα της από την υποβιβασμένη Σάντερλαντ με 2-0 και σε συνδυασμό με το 1-0 της Σουόνσι κόντρα στην Έβερτον, βρέθηκε στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ποιος πανηγύρισε έξαλλα τα συγκεκριμένα αποτελέσματα; Ο Ντιρκ Νοβίτσκι! Ναι, ο Γερμανός αστέρας των Dallas Mavericks. Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς τι σχέση έχει ο έμπειρος άσος με το ποδόσφαιρο και ειδικότερα την Σουόνσι, της οποίας δηλώνει φανατικός οπαδός!

Βλέπετε, ο Νοβίτσκι είναι παντρεμένος με την αδερφή του Μάρτιν Όλσον, ποδοσφαιριστή της Σουόνσι και μάλιστα έχει πάει να παρακολουθήσει αγώνες της ομάδας του από κοντά.

AP Photo/Brandon Dill

News 24/7

24MEDIA NETWORK