Γιατί οι προπονητές ρίχνουν άκυρο στην Μπάγερν Μονάχου

Ίσως η διάθεση των φιλάθλων της Μπάγερν να κρατήσουν τον Τούχελ στο Μόναχο βγει σε καλό στους Βαυαρούς διότι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες κάτι ακούνε και φεύγουν.

Bayern Munich's Xabi Alonso listens to a question during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, April 17, 2017. Bayern Munich will play against Real Madrid a Champions League quarterfinal second leg soccer match on Tuesday 18. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Τσάμπι Αλόνσο AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Μπάγερν Μονάχου είναι το απόλυτο αφεντικό στο γερμανικό ποδόσφαιρο και μία από τις κραταιές δυνάμεις στην Ευρώπη. Ασυζητητί εύκολα θα σκεφτεί κανείς πως οι Βαυαροί ό,τι θέλουν το παίρνουν. Προπονητή για παράδειγμα. Ποιος δεν θα ήθελε να κάτσει στο συγκεκριμένο πάγκο; Η απάντηση πλέον ξεκάθαρη καθώς υπάρχουν τρεις που δεν θέλουν.

Μετά από τον Τσάμπι Αλόνσο και τον Νάιγκαλεσμαν έφτασε η σειρά του Ραλφ Ράνγκνικ να πει "όχι" στην Μπάγερν ώστε να συνεχίσει την πορεία του στην Αυστρία. Ο Βάσκος αρνήθηκε γιατί προτίμησε να πάει και τη νέα σεζόν με την Λεβερκούζεν ενώ ο Νάιγκελσμαν εκεί που έμοιαζε πιθανό να επιστρέψει στη θέση του τελικά επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Γερμανία.

Τελευταίος μέχρι στιγμής στη σχετική λίστα ο Ραλφ Ράνγκνικ που έμοιαζε το απόλυτο φαβορί για να κάτσει στον βαυαρικό πάγκο, όμως, κι αυτός... έστριψε ενώ μιλήσει με τη διοίκηση αποφασίζοντας να παραμείνει στην Αυστρία. Τι συμβαίνει όμως και η Μπάγερν έφαγε τις πόρτες τη μία μετά από την άλλη;

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναρωτιούνται το τι συζητιέται ανάμεσα στη διοίκηση και τους υποψηφίους και στο τέλος εκείνοι επιλέγουν δουλειές με χαμηλότερο πρεστίζ αντί της λαμπερής Μπάγερν Μονάχου. Πολλοί θεωρούν πως φταίει το κέντρο αποφάσεων του Μονάχου που υπερτονίζει μιλώντας προς τους προπονητές πως θα ελέγχει τα σημαντικότερα ζητήματα.

Θυμίζουμε πως οι φίλαθλοι της Μπάγερν το προηγούμενο διάστημα ήθελαν ν' αρχίσουν να μαζεύουν υπογραφές με σκοπό την παραμονή του Τόμας Τούχελ. Η περίπτωση της ανατροπής δεν θ' αποτελέσει έκπληξη μια και ήδη έχει γίνει μία: Αυτή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK