ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Γυμνός” στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός. Εκτός και ο Μέλμπεργκ

Τα προβλήματα στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού δεν έχουν τελειωμό, εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

“Γυμνός” στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός. Εκτός και ο Μέλμπεργκ

Μετά τους Βασίλη Τοροσίδη και Ραούλ Μπράβο, νοκ άουτ τέθηκε και ο Όλαφ Μέλμπεργκ ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας την Παρασκευή (19/11).

Η σχετική ενημέρωση των “ερυθρολεύκων” αναφέρει: “Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Νικοπολίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Μιραλάς και Πάντελιτς, ενώ ο Ιμπαγάσα, που αυξάνει ρυθμούς, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο με μπάλα. Ο Ρ. Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Τοροσίδης”.

Seri by Contra. Το Seri by Contra ξεκίνησε! Κέρδισε 1500 ευρώ μετρητά κάθε μήνα και ένα αυτοκίνητο.
Παίξε τώρα δωρεάν!

Όλα δείχνουν πως η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Γκαλίτσιο (δεξιά), Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλο (κέντρο) και Χόλεμπας (αριστερά), ενώ ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Ουρτάδο ως σέντερ μπακ και να μετακινηθεί στην δεξιά πλευρά ο Μοδέστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ