Γίνεται "πετεινός" ο Ρόμπινσον

Γίνεται "πετεινός" ο Ρόμπινσον
Η...ηρωική έξοδος των μεγάλων παικτών της Λιντς, από το "Ελαντ Ρόουντ" έχει ξεκινήσει μετά την αδυναμία της διοίκησης του συλλόγου να βρει τους οικονομικούς πόρους για να ανασάνει η ομάδα. Ο Πολ Ρόμπινσον είναι από τους πρώτους που είναι έτοιμοι να αφήσουν τα "παγώνια", με τις πληροφορίες να τον θέλουν να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Τότεναμ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του το αγγλικό ειδησεογραφικό site BBC, το οποίο "στέλνει" τον παίκτη στα "σπιρούνια".

O 24χρονος τερματοφύλακας θα περάσει από ιατρικά τεστ την Δευτέρα και η μεταγραφή του αναμένεται να κοστίσει γύρω στα 2 εκατομμύρια λίρες. Ωστόσο ίσως να μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς στην Λιντς για να την βοηθήσει στην ύστατη προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού.

O Ρόμπινσον αποβλήθηκε στο 0-3 του περασμένου Σαββάτου από την Μίντλεσμπρο και αναμένεται να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. Στην φετινή χρονιά έχει παίξει 26 φορές και το καλοκαίρι έφθασε μια ανάσα από την μετακίνηση του στην Αστον Βίλα, με τον πρώην τεχνικό του, στην Λιντς, Ντέιβιντ Ο' Λίρι, να μην καταφέρνει τελικά να τον πάρει στο Μπέρμιγχαμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK