Γιόρτασαν το πρωτάθλημα μέχρι να καταλάβουν πως έγινε ΛΑΘΟΣ!

Ένα σουρεάλ σκηνικό στήθηκε σε πρωτάθλημα Κ-20 στην Σκωτία, με ομάδα να πανηγυρίζει τον τίτλο χωρίς όμως να τον έχει εξασφαλίσει μαθηματικά και να ζητάει άμεσα συγγνώμη!

Γιόρτασαν το πρωτάθλημα μέχρι να καταλάβουν πως έγινε ΛΑΘΟΣ!

Το παρακάτω σενάριο είναι σίγουρα κομμένο και ραμμένο για κινηματογραφική ταινία και μάλιστα κωμική! Σε τοπικό πρωτάθλημα Σκωτίας (Scottish Development League East) για ηλικίες κάτω των 20 ετών η Raith Rovers επικράτησε με 2-0 της Berwick Rangers το βράδυ της Δευτέρας και οι άνθρωποί της θέλησαν να το γιορτάσουν δεόντως.

Βλέποντας πως η απόσταση από την αντίπαλό τους αυξήθηκε στους επτά πόντους (36 έναντι 29) και με την Berwick Rangers να έχει μόλις δύο ματς να δώσει ακόμα έβγαλαν έξω τις σαμπάνιες για να γιορτάσουν την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, όμως αποδείχτηκε πως η "έμπνευσή" τους ήταν κάτι παραπάνω από ατυχής.

Γιόρτασαν το πρωτάθλημα μέχρι να καταλάβουν πως έγινε ΛΑΘΟΣ!

Και αυτό γιατί είχαν αμελήσει να κοιτάξουν χαμηλότερα στη βαθμολογία, με την τρίτη Forfar Athletic να βρίσκεται στο -9 από την κορυφή αλλά να είναι μαθηματικά μέσα στο κόλπο του τίτλου, αρκεί να έκανε το "3 στα 3" στα φινάλε και η πρωτοπόρος έχανε το τελευταίο παιχνίδι της!

Το εντυπωσιακό είναι πως οι παίκτες της Raith Rovers έστησαν τρελό πάρτι στα αποδυτήρια και ο σύλλογος έκανε ποστάρισμα με πανηγυρική φωτογραφία τους και τη λέξη "Πρωταθλητές", με την ανάρτηση αυτή να αποσύρεται γρήγορα και αντ'αυτού ο σύλλογος να ζητάει συγγνώμη για τη βιασύνη του λέγοντας:

"Ένα μεγάλο συγγνώμη. Ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τη σελίδα μας είχε έναν εφιάλτη με τα μαθηματικά. Η Forfar μπορεί ακόμα να μας φτάσει. Οπότε η σαμπάνια ξαναμπαίνει στον πάγκο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK