Γιόρτασε με "καυτό" φιλί τη νίκη επί της Ίντερ!

Η Νάπολι πέτυχε μία σπουδαία νίκη μέσα στο "Meazza" επί της Ίντερ που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στο Champions League και ο Λορέντσο Ινσίνιε το γιόρτασε με ένα "καυτό" φιλί στις εξέδρες (PHOTOS).

Napoli's Lorenzo Insigne, center, celebrates with his teammates Elseid Hysaj, left, and Jose Callejon after winning during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 30, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Napoli's Lorenzo Insigne, center, celebrates with his teammates Elseid Hysaj, left, and Jose Callejon after winning during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 30, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Το τελευταίο διάστημα όλα πηγαίνουν... πρίμα στον Λορέντσο Ινσίνιε. Πρώτα ήταν το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Νάπολι μέχρι το 2022 με άκρως εντυπωσιακές ετήσιες απολαβές ενώ την Κυριακή ήρθε η νίκη των "παρτενοπέι" με 1-0 επί της Ίντερ στο "Meazza" που τους έφερε ακόμα πιο κοντά σε απευθείας έξοδο στο Champions League.

Ο Χοσέ Μαρία Καγεχόν ήταν ο παίκτης που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Σάρι με το νικητήριο γκολ του, με τον Λορέντσο Ινσίνιε να είναι πάντως αυτός που "έκλεψε τις εντυπώσεις" αφού στο φινάλε κατευθύνθηκε προς την εξέδρα ψάχνοντας την αγαπημένη του Τζένι.

Μάλιστα όχι μόνο την εντόπισε αλλά δεν δίστασε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του φιλώντας την με πάθος στο στόμα, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τη σκηνή.

Γιόρτασε με "καυτό" φιλί τη νίκη επί της Ίντερ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK