Γιορτές με θεραπείες αντί για... μελομακάρονα

Το γερμανικό πρωτάθλημα διακόπτεται ως τις 12 Ιανουαρίου και ο Τάσος Δώνης θα έχει το χρόνο ν' αποθεραπευτεί. Τι συμβαίνει με τον διεθνή επιθετικό της Στουτγκάρδης.

Schalke's Weston McKennie of the USA, left, challenges for the ball with Stuttgart's Anastasios Donis during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and VFB Stuttgart at the Arena in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, Sept. 10, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Δώνης Στουτγκάρδη AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Για τον Γιώργο Δώνη τρίτωσε το κακό. Το ισχίο δεν τον έχει αφήσει να ησυχάσει από τη στιγμή που εντάχθηκε στη Στουτγκάρδη και γι' άλλη μια φορά θα χρειαστεί ν' ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης του μυϊκού προβλήματος στο εν λόγω σημείο.

Οι φρέσκες ενοχλήσεις επανεμφανίστηκαν στο παιχνίδι της προηγούμενης Τετάρτης με τη Χοφενχάιμ, όταν και έφυγε από το γήπεδο στο 26'. Μετά τις εξετάσεις διαπιστώθηκε η ύπαρξη ο τραυματισμός.

Ο διεθνής επιθετικός, που έχει παίξει εφέτος σε 10 ματς της Bundesliga και έχει σκοράρει μία φορά (στο 2-1 επί της Κολονίας), θ' αρχίσει άμεσα τις θεραπείες του με στόχο να προλάβει το πρώτο ματς του 2018 με αντίπαλο τη Μάιντς εκτός έδρας. Μήπως...

News 24/7

24MEDIA NETWORK