Γιορτή στην Βαρκελώνη: Βρέθηκε ομάδα για τον Ντεστ έστω και χωρίς υποχρεωτική οψιόν αγοράς

Ο Σερτζίνιο Ντεστ όλα δείχνουν πως φεύγει από την Μπαρτσελόνα έστω και με τη μορφή δανεισμού και χωρίς οψιόν υποχρεωτικής αγοράς το καλοκαίρι.

Barcelona's Sergino Dest in action during a Spanish La Liga soccer match between Rayo Vallecano and FC Barcelona at the Vallecas stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 27, 2021. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ντεστ με τη φανέλα της Μπάρτσα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Επιστροφή πάτρια εδάφη για τον Σερτζίνιο Ντεστ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η PSV ολοκληρώνει τα διαδικαστικά για να πάρει τον ποδοσφαιριστή που δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στην Μπαρτσελόνα παρά τις υψηλές προσδοκίες.

Η Αϊντχόφεν αναμένεται να κάνει δικό της τον 22χρονο δεξιό οπισθοφύλακα με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ύψους 10.000.000 ευρώ. Ωστόσο, η ρήτρα αυτή που θα μπει στη συμφωνία δεν θα είναι υποχρεωτική, αλλά πάνω στην ολλανδική ομάδα που κληθεί να αποφασίσει το επόμενο καλοκαίρι εάν θα τον κρατήσει ή όχι.

Θυμίζουμε πως η Μπάρτσα είχε αγοράσει τον Ντεστ αντί 21.000.000 ευρώ από τον Άγιαξ το 2020, ενώ το συμβόλαιο του εκπνέει το 2025. Πέρυσι, ο διεθνής με τις ΗΠΑ ήταν δανεικός στην Μίλαν κι έπαιξε σε 14 ματς. Με τους Καταλανούς έχει αγωνιστεί σε 72 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK