Γιουνάιτεντ: Ανέβασε την προσφορά της για Ονανά, τι ζητάει η Ίντερ

Αρνητική ήταν η απάντηση της Ίντερ και στη δεύτερη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Αντρέ Ονανά, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Inter Milan's goalkeeper Andre Onana celebrates at the end of the Champions League group C soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Αντρέ Ονανά δεν θα παίξει άλλο στο Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/LUCA BRUNO)

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της Ίντερ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Αντρέ Ονανά με τους "κόκκινους διαβόλους" να καταθέτουν τη δεύτερη επίσημη πρόταση για την αγορά του ποδοσφαιριστή και να εισπράττούν αρνητική απάντηση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τεν Χαχ κατέθεσε πρόταση ύψους 50.000.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους, για την αγορά του Ονανά, με την Ίντερ να απαντάει και πάλι αρνητικά και τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

Δεν αποκλείεται η Γιουνάιτεντ να επανέλθει με νέα, τρίτη κατά σειρά, πρόταση για να καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή, με τον Ρομάνο να αναφέρει πως το deal μπορεί να κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 55.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι σε στάση αναμονής βρίσκεται ο Ντάβιντ Ντε Χέα, με τον οποίο η Γιουνάιτεντ έχει "παγώσει" τις διαπραγματεύσεις καθώς ο Ισπανός δεν έχει αποδεχτεί ακόμα την μειωμένη πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Η αινιγματική ανάρτηση του Ντε Χέα

Εμπαπέ: Η μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην υπόθεση του Γάλλου με την Παρί

Ρονάλντο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Πορτογάλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK