Γιουνάιτεντ: Αυτά είναι τα κατορθώματα του Μαγκουαίρ στις 118 εμφανίσεις του στην PL με τους "Κόκκινους Διαβόλους"

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα το deal της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γούεστ Χαμ για την παραχώρηση του Χάρι Μαγκουάρι. Πάμε να δούμε τα "κατορθώματα" του Άγγλου με τη φανέλα των "Κόκκινων Διαβόλων".

Manchester United's Harry Maguire warms up prior to the English League Cup third round soccer match between Manchester United and Aston Villa at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, Nov. 10, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Ήρθε στο Μάντσεστερ το καλοκαίρι του 2019 αντί του ποσού των 87.000.000 ευρώ από την Λέστερ, χρήματα που ήταν, τότε, τα περισσότερα που είχαν δοθεί ποτέ για αγορά αμυντικού στην ιστορία του ποδοσφαιριστή.

Έμεινε στην Γιουνάιτεντ για σχεδόν μία τετραετία και κατάφερε να φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο λόγος φυσικά για τον Χάρι Μαγκουάιρ ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποχωρήσει από την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ για χάρη της Γουέστ Χαμ.

Ο Μαγκουάιρ σε 4 χρόνια στο Μάντσεστερ πραγματοποίησε συνολικά 118 συμμετοχές στην Premier League, πολλές από τις οποίες έγιναν viral, εξαιτίας των λαθών του.

Από τα 118 παιχνίδια, στα 37 η Γιουνάιτεντ κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ συνολικά ο Άγγλος κατάφερε να βρει 4 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα έχοντας επίσης στο ενεργητικό του και 2 ασίστ.

Ο επίλογος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών φέρεται πως μπαίνει με την πώλησή του στη Γουέστ Χαμ αντί του ποσού των 35.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Βόμβα με το μέλλον του Νόιερ: Αίνιγμα η ημερομηνία επιστροφής του, ποια τα σενάρια

Μαγκουάιρ, έγινε το "θαύμα": Αποχωρεί από την Γιουνάιτεντ ο Άγγλος στόπερ

Ο Τούχελ ζήτησε τερματοφύλακα που ανέδειξε στη Τσέλσι για βασικό στη Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK