Γιουνάιτεντ: Αυτοί είναι οι τρεις εκ των έσω που διεκδικούν το 7 του Ρονάλντο

Η φανέλα με το νούμερο 7 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει ορφανή και τρεις είναι οι παίκτες που την διεκδικούν.

Manchester United's Alejandro Garnacho celebrates scoring his last minute win during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Γκαρνάτσο είναι εκ των φαβορί AP PHOTO/LEILA COKER

Η φανέλα με το 7 είναι εξαιρετικά σημαντικά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έχει φορεθεί ανά τα χρόνια από σπουδαίες προσωπικότητες της ομάδας.

Από τον Μπεστ και τον Καντονά μέχρι τον Μπέκαμ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά από τη δεύτερη θητεία του Πορτογάλου και το επεισοδιακό τέλος αυτής της σχέσης το 7 έμεινε μόνο κι έρημο.

Ποιος, όμως, μπορεί από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ να πάρει την ευθύνη και ν' αλλάξει φανέλα; Επιλέγοντας το ιστορικό 7άρι; Τα αγγλικά Μέσα προκρίνουν τρεις παίκτες ως υποτιθέμενα φαβορί για να διαδεχθούν τον Ρονάλντο στην προκειμένη περίπτωση.

Πρώτος, ο Σάντσο που επέστρεψε μετά από μία δύσκολη περίοδο στην ομάδα και άπαντες στο κλαμπ ευελπιστούν πως ο νεαρός Άγγλος θα ανακάμψει και θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στην Ντόρτμουντ. Για την οικονομία του θέματος ο επιθετικός στην Γερμανία φορούσε το 7.

Δεύτερος, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Ο Αργεντινός φέρεται έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Κόκκινους Διαβόλους, θεωρείται next big thing και δεν αποκλείεται ο Τεν Χαχ να του δώσει το 7 για να του δείξει παράλληλα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Τρίτος, ο Άντονι μία μεταγραφή που κόστισε στην Γιουνάιτεντ πάνω από 90.000.000 ευρώ κι όταν μετακόμισε στο Μάντσεστερ το 7 είναι πιασμένο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οπότε ήταν αδιανόητο να κάνει έστω και τη σκέψη να το ζητήσει και να το πάρει.

Μην ξεχνάμε, πάντως, πως στο Μάντσεστερ ετοιμάζονται για ενίσχυση το καλοκαίρι στην επιθετική γραμμή. Οπότε, γιατί όχι να πάρει το 7 κι κάποιος νεοφερμένος ποδοσφαιριστής. Άλλωστε, η λίστα του Έρικ Τεν Χαχ με τους υποψηφίους είναι φανταχτερή: Όσιμεν, Κέιν μερικά από τα ονόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ατλέτικο "τρελάθηκε" και ζητάει αδιανόητο ποσό από την Τσέλσι για τον Ζοάο Φέλιξ

Τι έχει κάνει επιτέλους ο Κανσέλο στον Πεπ; Η Μπάγερν τον πήρε χωρίς να πληρώσει ευρώ

Μπάγερν: Πάει για βόμβα 100 εκατ. με έκπληξη του Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK