Γιουνάιτεντ: Αύξηση εντός του "νόμου Ρονάλντο" στον Ράσφορντ

Ούτε σεντ πάνω από το νέο κανονόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα... σπάσει το κλαμπ για το νέο συμβόλαιο του Ράσφορντ.

Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
O Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει το 100ο γκολ στη καριέρα του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Η αυτόματη ανανέωση στο συμβόλαιο του Μάρκους Ράσφορντ έγινε και ο ποδοσφαιριστής μένει στο Όλντ Τράφορντ τουλάχιστον έως το καλοκαίρι 2024. Ποδοσφαιρικά, ο χρόνος είναι ελάχιστος και οι μνηστήρες για τον Άγγλο που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καραδοκούν.

Η Γιουνάιτεντ, πάντως, φέρεται να μην κάμπτεται από το γκελ που κάνει ο καλύτερός της παίκτης στην αγορά. Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι η Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται ν' ανέβει ούτε σεντ από τις 300.000 λίρες την εβδομάδα. Αυτός είναι ο νέος κανόνας των αποδυτηρίων και δεν σπάει.

Οι εποχές που παίκτες όπως οι Ρονάλντο και Σάντσες πληρωνόντουσαν με όβερ 500.000 λίρες εβδομαδιαίως έχουν περάσει στο παρελθόν. Ο 25χρονος επιθετικός αμείβεται αυτή τη στιγμή με 200.000 λίρες και η αύξηση που αναμένεται να του προσφέρει η Γιουνάιτεντ θα είναι της τάξεως του 50%.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουβέντους: Το άνευ προηγουμένου ξεμπρόστιασμα της Ρούμπιν Καζάν για Κβαρατσχέλια

Άρσεναλ: Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά και ο Μούντρικ έκλεισε στην Τσέλσι

Μια βόλτα στο Instagram του ποζερά Μούντικ του "Mr. 100M"

News 24/7

24MEDIA NETWORK