Γιουνάιτεντ: Η περίπλοκη λίστα διαδόχων του Τεν Χαχ που είδε το φως της δημοσιότητας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως τσεκάρει προπονητής σε περίπτωση που παρθεί η απόφαση απομάκρυνσης του Έρικ Τεν Χαχ.

Manchester United's head coach Erik ten Hag reacts after the English Premier League soccer match between Manchester United and Brentford at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 7, 2023.(AP Photo/Jon Super)
Ο Έρικ Τεν Χαχ AP PHOTO/JON SUPER

Αν και το θέμα αλλαγής προπονητή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χαμηλώσει έρχεται ο δημοσιογράφος, Ρούντι Γκαλέτι να δώσει μια δική του διάσταση στο κεφάλαιο αυτό. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ παρουσιάζει τέσσερις περιπτώσεις κόουτς που εξετάστηκαν ή συνεχίζουν να βρίσκονται υπό παρακολούθηση.

Ο Γκαλέτι αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι τις τελευταίες εβδομάδες του '23 το κλαμπ επικοινώνησε με τους Λοπετέγκι και Κόντε. Από εκεί και έπειτα ο Ισπανός προπονητής βγήκε εκτός κούρσας με τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ να παραμένει στη λίστα μαζί με τους Ντε Τζέρμπι και Τόμας Τούχελ.

Θυμίζουμε πως ο Ντε Τζέρμπι ο οποίος με 12.000.000 μπορεί να φύγει από την Μπράιτον φέρεται να απασχολεί και τις: Μπάγερν, Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα. Ο Τόμας Τούχελ από την άλλη το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στην καριέρα καθώς αποχωρεί από την Βαυαρία.

Ποιος Χακίμι; Φέρνει κι άλλον παίκτη στην Ρεάλ ο Εμπαπέ for free κιόλας

Ήρθε με πολλά εκατομμύρια και όμως φεύγει από την Άρσεναλ λόγω ενός δανεικού

News 24/7

24MEDIA NETWORK