Γιουνάιτεντ: Ο 18χρονος που ο Τεν Χαχ παραδέχθηκε ότι δεν ήθελε και τώρα γίνεται βασικός

Σπουδαία ανατροπή έχει κάνει ο Γκαρνάτσο που στην αρχή της σεζόν ο Τεν Χαχ δεν ήταν χαρούμενος μαζί του και τώρα του έδωσε φανέλα βασικού.

Manchester United's Alejandro Garnacho pulls up his socks during the Europa League group E soccer match between Manchester United and Sheriff at Old Trafford in Manchester, England, Thursday Oct. 27, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Αλεχάντρο Γκαμάτσο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με την Σέριφ AP

Την πρώτη του εμφάνιση στους βασικούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο 18χρονος Αργεντίνος, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, για πολλούς το νέο μεγάλο ταλέντο των "Κόκκινων Διαβόλων".

Συγκεκριμένα, ο Έρικ Τεν Χαχ έδωσε φανέλα βασικού στον Αργεντινό, ο οποίος αν και μόλις 18 έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ολλανδού.

Ο Γκαρνάτσο μετακόμισε από την Ατλέτικο στην ομάδα της Γιουνάιτεντ σε ηλικία 16 ετών, μία μεταγραφή που τότε κόστισε 465 χιλιάδες ευρώ. Με επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την πρώτη ομάδα του Μάντσεστερ, έχει ανεβάσει τη χρηματιστηριακή του αξία στα 4.000.000 ευρώ.

Για τον νεαρό μίλησε και ο Έρικ Τεν Χαχ στο BBC SPORT μετά από την αναμέτρηση με την Σερίφ για το Europa League "...άξιζε την ευκαιρία, είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν. Δεν ήμουν χαρούμενος μαζί του αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του..."

Διαβάστε Περισσότερα

Ανατροπή; Ο Ικάρντι ανεβάζει φωτογραφίες με την Νάρα

Ο Αντονί έκανε το πιο άκυρο τσαλίμι, ο Σκόουλς νευρίασε και τον χαρακτήρισε κλόουν

Μπακασέτας, και γκολάρα και εκπληκτικό στατιστικό στο Europa League

News 24/7

24MEDIA NETWORK