Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ εφάρμοσε το σχέδιο και εισηγήθηκε την αγορά κορυφαίου γκολκίπερ

Την απόκτηση του τερματοφύλακα της Πόρτο, Ντιόγο Κόστα έχει εισηγηθεί ο Έρικ Τεν Χαχ στους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την DailyMail.

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks on the pitch ahead the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με καπέλο AP

Ενίσχυση σε όλες τις θέσεις έχει ζητήσει ο Έρικ Τεν Χαχ από τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς θεωρεί πως το ρόστερ χρειάζεται να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρες προκειμένου η ομάδα να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις.

Μεταξύ άλλων, ο Ολλανδός τεχνικός έχει ζητήσει την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με την ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, ο Τεν Χαχ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του βασικού γκολκίπερ της Πόρτο, Ντιόγκο Κόστα, ο οποίος "ψάχνεται" για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο 24χρονος γκολκίπερ αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Πόρτο και σε 41 συμμετοχές τη φετινή σεζόν έχει διατηρήσει σχεδόν τις μισές ανέπαφη την εστία του.

Οι απαιτήσεις της Πορτογαλικής ομάδας για τον ποδοσφαιριστή κυμαίνονται στα 65.000.000 ευρώ, ποσό που είναι διατεθειμένη να καταβάλει η Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζέμα: Το αινιγματικό post του προσωπικού του γυμναστή

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο σύλλογος του UCL που θέλει να "κλέψει" το ταλεντάκι του Κλοπ

Τσάβι: "Πέταξε" το μπαλάκι στον Μέσι για την μεγάλη επιστροφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK