Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έκανε εισήγηση αξίας 70 εκατ. για το καλοκαίρι

Για την απόκτηση του Νικολό Μπαρέλα αναμένεται να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από εισήγηση του Έρικ Τεν Χαχ, σύμφωνα με δημοσίευμα του TeamTalk.

Manchester United's head coach Erik ten Hag, centre, and team members pose with the trophy after the English League Cup final soccer match between Manchester United and Newcastle United at Wembley Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με τους συνεργάτες του AP

Τις κινήσεις της για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο σχεδιάζει ο Έρικ Τεν Χαχ μαζί με τους συνεργάτες του και σύμφωνα με δημοσίευμα έδωσε την πρώτη του εισήγηση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το TeamTalk, ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας την απόκτηση του αμυντικού χαφ της Ίντερ, Νικολό Μπαρέλα.

Ο 26χρονος Ιταλός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Νερατζούρι μέχρι το καλοκαίρι του 2026 αλλά οι μνηστήρες για την απόκτησή του είναι αρκετοί.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να δαπανήσει για τον ποδοσφαιριστή ποσό της τάξεως των 70.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ο Μπαρέλα τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 31 συμμετοχές με τη φανέλα της Ίντερ έχοντας 6 γκολ και 7 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Νιούκαστλ: Οπαδός έδωσε μισό μισθό για τατουάζ που έγραφε ότι η ομάδα του πήρε το Carabao Cup

Νιούκαστλ: Οπαδός έδωσε μισό μισθό για τατουάζ που έγραφε ότι η ομάδα του πήρε το Carabao Cup

Ανατριχιαστικό! Επιβάτης έχασε το πορτοφόλι του και δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο τρένο

News 24/7

24MEDIA NETWORK