Γιουνάιτεντ: Πρώην wonderkid της παίρνει μεταγραφή σε πρωτάθλημα "έκπληξη"

Τον δανεισμό του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντνάν Γιανουζάι από τη Σεβίλλη, προσπαθεί να ολοκληρώσει η Μπασάκσεχιρ.

Belgium's Adnan Januzaj celebrates after scoring the opening goal during the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Αντνάν Γιανουζάι με την φανέλα της εθνικής Βελγίου AP

Πολλές ήταν οι μεταγραφές που σημειώθηκαν στη χειμερινή περίοδο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με αποκορύφωμα τη μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες στη Τσέλσι αλλά και αυτή του Μάρσελ Σάμπιτζερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί όμως για όλες τις χώρες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες... βόμβες. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμα του το RELEVO, καθώς εμπλέκει πρώην αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τουρκίκη ομάδα, εκεί όπου η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Ο λόγος για τον Αντνάν Γιανουζάι, τον οποίο το ρεπορτάζ θέλει να βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στη Μπασάκσεχιρ.

Ο Βέλγος, που αποτελούσε παιδί των ακαδημιών των κόκκινων διαβόλων, από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται στη Σεβίλλη, στην οποία όμως έχει καταγράψει μόλις οκτώ συμμετοχές από την αρχή της χρονιάς.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στη Τουρκία προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία, η οποία προβλέπει τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, χωρίς να προβλέπεται κάποια οψιόν αγοράς του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ανατροπή με τον παίκτη που δεν έκλεισε για... 18 δευτ.

Σε αγώνα της τέταρτης κατηγορίας της Ιταλίας κυμάτιζε μία ελληνική σημαία κι υπήρχε λόγος

Επιτέλους! Βίντεο από την πρώτη του Μπέιλ σε τουρνουά γκολφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK