Γιουνάιτεντ: Πυροδοτεί βόμβα 100 εκάτ. για ελίτ ποδοσφαιριστή

Έτοιμη να καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των 100.000.000 ευρώ για τον Φεντερίκο Κίεζα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures to his players during the English League Cup 4th round soccer match between Manchester United and Burnley, at Old Trafford in Manchester, England Wednesday, Dec. 21, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαχ AP

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα. Τόσο η ποινή όσο και οι κακές εμφανίσεις έχουν αναστατώσει τους ιθυνόντες της ομάδας και ψάχνουν λύσεις μέσω πωλήσεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Calciomercatoweb ένας από τους παίκτες στους οποίους έχει βάλει "πωλητήριο" η ομάδα είναι ο Φεντερικό Κιέζα.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ψηλά στη λίστα τον Ιταλό επιθετικό. Πλέον όμως φέρεται να έχει και ισχυρό αντίπαλο καθώς ο Έρικ Τεν Χαχ και το επιτελείο του εξετάζουν την περίπτωση του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Γιουναίτεντ είναι διατεθειμένη να καταβάλει στους Ιταλούς το ερχόμενο καλοκαίρι ένα ποσό που δεν αποκλείεται να αγγίζει ακόμα και τα 100.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Η εθνική Μαρόκο έκανε μεταγραφή από τη Ρεάλ

Ρανιέρι: Στα 71 του χρησιμοποιεί την πιο μοντέρνα προπονητική τεχνική

Ρεάλ: Στα ράνταρ της ένας από τους κορυφαίους Ολλανδούς

News 24/7

24MEDIA NETWORK